Esbjerg-udsalget fortsætter: Endnu en profil på vej væk

Esbjerg fB's Casper Nielsen er tæt på også at rykke til OB, der tirsdag købte Ryan Johnson Laursen i samme klub

Casper Nielsen får efter alt at dømme sit ønske opfyldt og forlader Esbjerg i dette transfervindue. Foto: Christer Holte/Polfoto
Casper Nielsen får efter alt at dømme sit ønske opfyldt og forlader Esbjerg i dette transfervindue. Foto: Christer Holte/Polfoto

OB forstærkede tirsdag truppen med Esbjerg-backen Ryan Johnson Laursen, der blev købt i den vestjyske klub for et beløb på omkring 1,5 millioner kroner.

Nu kan endnu en Esbjerg-spiller være på vej i samme retning.

Det er JydskeVestkysten, der skriver, at midtbanespiller Casper Nielsen, der er en del af det danske U21-landshold, er tæt på et skifte.

Casper Nielsen har kontraktudløb med Esbjerg fB til sommer og har af flere omgange givet udtryk for, at et skifte nu eller til sommer kan være interessant.

Tidligere har Brøndby været nævnt som interesserede, men nu lader det til, at den 22-årige profil rykker med Ryan Johnson Laursen til den fynske Superliga-klub.

Kent Nielsens mandskab har ledt efter forstærkninger, og klubben har brug for forstærkninger i kampen for at undgå nedrykning denne sæson.

Den første forstærkning er på plads, og nu lader det til, at den næste også er tæt på.

Hvis Nielsen som forventes præsenteres, så går han i fodsporene på Bjørn Paulsen og altså Ryan Johnson Laursen, der begge har forladt vestkysten, og dermed fortsætter Esbjerg-udsalget.

Allerede i efteråret meddelte klubben, at spillere, der ikke ville være i Esbjerg længere, var velkommen til at søge nye græsgange, og den proces er så sandelig i fuld gang.

Se også: Det store overblik: Sådan står din Superliga-klub

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere