Annonce:
Annonce:

Esbjerg venter med at ansætte ny cheftræner

Esbjerg vil skabe kontinuitet og kvalitet i spillertruppen for at deltage i de kommende sæsoners slutspil

Niels Frederiksen er fortid i Esbjerg, men der er stadig ikke fundet en afløser. (Foto: Lars Poulsen, AP)
Niels Frederiksen er fortid i Esbjerg, men der er stadig ikke fundet en afløser. (Foto: Lars Poulsen, AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Esbjerg fB

Efter fyringen af Niels Frederiksen som cheftræner var det ventet, at Esbjerg inden for kort tid ville ansætte en ny.

Men den midlertidige trænerløsning med Michael Pedersen og Lars Lungi Sørensen får lov til at fortsætte noget tid endnu.

Med tilgangen af en række spillerprofiler er der skabt yderligere arbejdsro omkring ansættelsen af en ny cheftræner, oplyser Esbjerg tirsdag på klubbens hjemmeside.

Inden for en til to uger vil feltet være reduceret til to til tre danske og udenlandske kandidater. Den endelige afklaring kan ventes senere i efteråret.

- Vi har fuld tillid til, at vi med vores nuværende trænerteam og den styrkede spillertrup i fællesskab vil kunne arbejde os fri af den nuværende placering i bunden af Superligaen.

Annonce:

- Begge trænere har været involveret i de ændringer, der er foretaget i truppen, og de har bidraget til at skabe et godt grundlag at arbejde videre på for den kommende cheftræner, siger Esbjerg-direktør Søren Poulsen.

Med investeringer i Nicki Bille, Bjørn Paulsen og Victor Pálsson samt tilgang af Leon Jessen har Esbjerg investeret mere end i noget tidligere transfervindue.

Esbjerg forbereder sig på den nye turneringsstruktur i dansk fodbold med 14 hold i Alka Superligaen og et slutspil mellem de seks øverst placerede klubber.

- Vi har indgået fireårige aftaler med Paulsen og Pálsson og har ligeledes kontrakter med andre profiler, som rækker flere sæsoner frem, siger Søren Poulsen og tilføjer:

- Vi ønsker at skabe fundamentet for og kontinuiteten i det Esbjerg-hold, der på kort sigt skal lægge afstand til bunden i Superligaen og på lidt længere sigt skal styrke mulighederne for den slutspilsplacering, der er den nye målsætning.

Esbjerg har i sommerens transfervindue solgt Erik Friberg og Jonas Knudsen til udenlandske klubber, og lejeaftalen med Daniel Larsson er udløbet.

Annonce:

De vil med den nuværende trup i de kommende to-tre år stabilisere sig og dernæst kontinuerligt opnå en top-seks-placering i Superligaen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: