Esbjerg vilde med træner-vikarerne

Tre kampe uden nederlag har stoppet den værste krisesnak i Esbjerg

Michael Pedersen (billedet) og Lars Sørensen fortsætter med at svinge taktstokken i Esbjerg. (Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto)
Michael Pedersen (billedet) og Lars Sørensen fortsætter med at svinge taktstokken i Esbjerg. (Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto)

Alt peger på at vikarduoen Michael Pedersen og Lars Sørensen kommer til at føre Esbjerg ind i vinterpausen.

Siden fyringen af Niels Frederiksen har de to taget over med effekt. Kampen mod AGF var den tredje i streg uden nederlag. Og Esbjerg har dermed fået lige præcis den effekt som de havde drømt om.

I første omgang havde Esbjerg-toppen bestemt sig for at gøre status i forbindelse med landskamppausen.

Og konklusionen er faldet positivt ud.

- Vi kommer også til at gå forbi den her landskamppause, inden vi har den nye træner på plads. Der er nogle emner, vi mangler at komme ordentligt rundt om, siger direktør Søren Poulsen til Ekstra Bladet.

Se også: AGF vil hente bomber efter nullert

- Jeg synes de to gør det rigtig godt, og jeg synes vi har fået noget af den brandslukker-effekt, som vi havde håbet på.

- Det vigtigste for os i den her situation er, at vi kommer frem til den rigtige varige løsning. Derfor vil jeg heller ikke afvise, at den her løsning kommer til at sidde resten af efteråret, siger Søren Poulsen, som samtidig gør klart, at Esbjerg inden transfervinduet lukker ventes at lande den centerforsvarer, som har været på ønskesedlen siden Eddi Gomes smuttede til Kina.

Se også: Aabech om annullering: Der var ikke skyggen af frispark

Var Esbjerg heldige med, at AGF fik annulleret dette mål?

6 kommentarer
Vis kommentarer