Fredericia-back tager to trin op og lander i Esbjerg

Esbjerg-træner Jonas Dal har fundet en back i 1. division, som kan komme i aktion med det samme i Superligaen

Esbjerg har indgået en treårig aftale med forsvarsspilleren Nikolaj Hagelskjær, der er købt fri af FC Fredericia et halvt år før udløbet af hans kontrakt.

25-årige Hagelskjær har siden 2012 spillet i Fredericia og udviklet sig til en profil på højrebackpladsen. Han er alsidig, kan sparke med begge ben og dække flere pladser i den bageste kæde.

- Jeg kommer til en superligaklub med store ambitioner og fantastiske faciliteter, og jeg betragter det ikke bare som et trin, men to trin op i karrieren, og jeg glæder mig meget.

- Nu skal jeg lige vænne mig til medspillere, trænere og det højere tempo, og så gælder det om at etablere sig i truppen og forhåbentlig komme i start-11'eren på et tidspunkt.

- Der er naturligvis konkurrence på alle pladser i en superligaklub, og jeg ser frem til at blive presset til det yderste, så jeg kan udvikle mig som fodboldspiller, siger Hagelskjær til Esbjergs hjemmeside.

Den nye Esbjerg-spiller er fra Jelling, men har fået næsten hele sin fodboldopdragelse i Vejle, hvorfra han i 2011 blev udlejet til den islandske klub Stjarnan.

Se også: Esbjerg henter profil hjem fra Belgien

Året efter skiftede han til lokalrivalerne i Fredericia og passerede i fjor 100 kampe for klubben.

Esbjerg-træner Jonas Dal ser frem til at kunne gøre brug af Hagelskjærs kvaliteter allerede nu, så det ikke er nødvendigt at forcere Ryan Johnson Laursens comeback efter en skade, der spolerede en stor del af efteråret for ham.

- Vi er ret overbeviste om, at Nikolaj Hagelskjær kan tage det næste skridt op i Alka Superligaen efter et stort antal kampe i 1. division.

- Han er en offensivt tænkende back, der også er blevet stærk i en mod en-duellerne i defensiven, og han kan med sin højde både forsvare og angribe med hovedet.

- Nikolaj har et godt ryk og kan deltage i gennembrudsspillet med skarpe indlæg eller afslutninger. Og så er han en god fyr og en god type at få ind i truppen, siger Jonas Dal.

Hagelskjær har første arbejdsdag i Esbjerg på mandag.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere