Hollandsk klub byder på stort Superliga-talent

Ryan Johnson Laursen presser Esbjerg for et skifte til hollandske AZ Alkmaar

Skader smadrede efteråret for Esbjerg-talentet Ryan Johnson Laursen, men hans talent er ikke glemt.

Derfor skal Esbjerg i disse dage tage stilling til et købstilbud fra hollandske AZ fra Alkmaar.

Hollænderne var på banen i sommer med et tilbud, men blev afvist. Nu er de tilbage med et tilbud i omegnen af 500.000 euro (3,75 mio. kr.). Det skriver den hollandske avis De Telegraaf lørdag.

- Det er korrekt, at AZ har lagt et bud på Ryan Johnson Laursen, siger spillerens agent Michael Bolvig til Ekstra Bladet.

- Det er et skifte, som Ryan håber og ønsker bliver til noget. Klubben har vist interesse længe, siger agenten.

Se også: Nicki Bille meldes tæt på udenlandsk mesterklub

Esbjerg-truppen er under voldsomt forandring i denne periode. Det ligger i kortene, at ingen af de spillere, der har kontraktudløb til sommer, ikke får forlænget deres aftaler. Dertil kommer topscorer Nicki Bille, der rykker stadigt tættere på et skifte til Lech Poznan.

Det komplicerer situationen for Ryan Johnson Laursen, der har kontrakt i Esbjerg frem til sommeren 2019, og han er en af de spillere, som Esbjerg har store planer for. Backen er udset til at være en nøglefigur på fremtidens hold.

- I sommer afviste Esbjerg et bud fra AZ. Det har Ryan fuldt ud accepteret, men nu håber vi på, at Esbjerg er mere imødekommende denne gang. Det er Ryans store drøm at prøve sig selv af i udlandet, og det håber vi på, at Esbjerg viser forståelse for, siger Michael Bolvig.

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere