Jonas Dal henter sin tidligere topscorer til Esbjerg

Esbjerg fB henter den tidligere Hobro-topscorer Mads Hvilsom på en lejekontrakt hos Eintracht Braunschweig

Mads Hvilsom er blevet lejet af Esbjerg. Foto: Jens Dresling
Mads Hvilsom er blevet lejet af Esbjerg. Foto: Jens Dresling

Superligaklubben Esbjerg har forstærket den offensive del af truppen. Tirsdag meddeler klubben, at den har hentet angriberen Mads Hvilsom på en lejeaftale i den tyske klub Eintracht Braunschweig.

Derudover er vilkårene for at overtage den 23-årige angriber på plads, så han fra sommeren 2017 kan tiltræde på en toårig kontrakt i Esbjerg, oplyser den vestjyske klub.

- Jeg betragter Esbjerg som en stor klub, som der er store forventninger til fra ikke blot byen, men hele området, og jeg er stolt af at komme til den. Jeg er kommet hertil for at spille fodbold og trives både på og uden for banen.

- Man kommer langt med benhårdt arbejde og ved aldrig at give op, og jeg kan lide at opsøge de steder på banen, hvor tingene sker, og score mål, siger Mads Hvilsom.

Han var en af de bærende spillere, da Hobro rykkede op i Superligaen og tog alle med storm. Hvilsom blev klubbens topscorer med 16 mål i den sæson.

I sommeren 2015 skiftede han så til 2. Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig på en treårig aftale, men havde svært ved at etablere sig og blev lejet ud til norske SK Brann, der nu har accepteret, at han træder ud af lejeaftalen.

I Esbjerg bliver Hvilsom genforenet med træner Jonas Dal, der også stod i spidsen for Hobro, da Hvilsom var en fremtrædende angriber her.

Efter et 1-4 nederlag til FC Midtjylland stod det klart, at Hobro IK måtte rykke ned i 1. division. Foto: Polfoto Superligaen De var Superligaens kæledægger: Derfor er det gået så galt

Mads Hvilsom kan være på vej tilbage til Superligaen. Foto: Jens Dresling Esbjerg Medie hævder: Hvilsom tæt på Superliga-retur

3 kommentarer
Vis kommentarer