Kæmpe Esbjerg-chok: Midtbaneprofil kan være færdig for sæsonen

24-årige Victor Palsson kan allerede nu have spillet sin sidste kamp i sæsonen

Victor Palsson har etableret sig som en profil hos Esbjerg - nu kan sæsonen være slut for ham. (Foto: Tycho Gregers)
Victor Palsson har etableret sig som en profil hos Esbjerg - nu kan sæsonen være slut for ham. (Foto: Tycho Gregers)

Midtbanespiller Victor Palsson, som Esbjerg fB hentede for halvanden måned siden, kan allerede nu have spillet sin sidste kamp i sæsonen. Midtbanespilleren, som var indkøbt til at være en stor profil, skal ifølge det islandske medie Frettabladet opereres i sin ene hasesene i låret, og den operation kan holde Victor Palsson ude i ni måneder.

Se også: Esbjerg-profil skadet i op til seks uger

Det vil være et kæmpe chok for Esbjerg, der havde håbet på at få mere fra den 24-årige midtbanespiller denne sæson.

- Først var der tale om en alvorlig forstuvning, der ville holde mig ude i fire til seks uger. Men det har vist sig, at lægens diagnose var forkert, så jeg skulle til endnu en undersøgelse, og her kom jeg grædende ud fra undersøgelsen, siger Victor Palsson til Frettabladet.

Skaden minder om den, der holdt Viktor Fischer ude af aktion i mere end et år. En muskelskade, der altså kræver en operation. Palsson er ærgerlig over ikke at kunne hjælpe sit hold.

Se også: Esbjerg henter islandsk nomade i Helsingborg

- Jeg blev købt for et stort beløb med meget pres på mig. Jeg skiftede fra Helsingborgs - også for at komme tættere på landsholdet, siger Victor Palsson.

Palsson kan altså gå glip af resten af sæsonen. I hans sted kan folk som Bjørn Paulsen og Casper Nielsen se mere spilletid på den centrale midtbane. Esbjerg fB har ikke officielt meldt ud omkring Palssons skadessituation.

0 kommentarer
Vis kommentarer