Kan blive historiens dyreste: Så meget scorer Esbjerg på Premier League-salg

Alt tyder på, at Anders Dreyer i dag havner i Brighton på fireårig aftale- han koster han 17 mio. kr. - en pris, der kan stige til 22 mio. kr.

Han er 20 år, men har udsigt til at blive historiens dyreste salg fra Esbjerg.

Anders Dreyer befinder sig i disse dage på den engelske sydkyst, hvor han er tæt på at lave en aftale med den engelske Premier League klub Brighton.

Hvis det - som forventet - ender med en aftale for Anders Dreyer bliver han historiens dyreste Esbjerg-salg. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil en salgspris lande i niveauet 17 mio. kr. for det 20-årige angrebstalent.

En pris, der tilmed kan stige til niveauet 21-22 mio. kr., hvis Anders Dreyer leverer varen i Brighton, som er en af de mindre klubber i Premier League.

Får fire år
ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver der tale om en fireårig aftale for Anders Dreyer i Brighton, der har fulgt Esbjerg-spilleren gennem meget lang tid.

Anders Dreyer, der var årets profil i Danmarks næstbedste fodboldrække, bliver ikke købt til at træde direkte ind på Premier League-mandskabet. Han er en mand for fremtidens mandskab hos manager Chris Hughton.

Hidtil har Peter Ankersen rekorden som det største Esbjerg-salg, da han i sin tid kostede 15 mio. kr. med skiftet til Red Bull Salzburg. Martin Braithwaite blev 'kun' solgt for 11 mio. kr. og Kian Hansen kostede ikke mere end syv mio. kr., da han rejste til fransk fodbold.

Anders Dreyer nåede fire superligakampe for Esbjerg i denne sæson, hvor han også scorede ét enkelt mål.

Nu tegner fremtiden tilsyneladende lys på den engelske sydkyst, hvor han skal kæmpe med spillere som Florin Andone, der er hentet i Deportivo La Coruna for 38 mio. kr. og sidste sæsons topscorer Glenn Murray, der scorede 12 mål i Premier League.

Chok-skifte på vej: Ny Superliga-stjerne forhandler med Premier League-klub

Varm transfersommer i vente: Sådan handler Brøndby

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.