Krise i Esbjerg: Vi blev bange

Esbjerg har kun fået to point i de seneste syv kampe

Esbjerg smed en 2-0-føring over styr med bare 23 minutter tilbage af kampen. (Foto: Christer Holte)
Esbjerg smed en 2-0-føring over styr med bare 23 minutter tilbage af kampen. (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Sådan ser facit ud for Esbjerg fB, der forrige runde fik en øretæve på 1-5 mod AGF og mandag faldt fuldstændig sammen mod Brøndby og smed en føring på 2-0 på 25 minutter.

Vestjyderne skal med deres nuværende formkurve være heldige med, at Hobro har været endnu dårligere, og at der kun er et enkelt mandskab, der skal kyles ud af Superligaen denne sæson.

- Vi har ryggen mod muren lige nu, og vi tør åbenbart ikke spille fodbold. Selv om vi ikke kan rykke ned, bliver vi bange for at vinde mod Brøndby. Det er et bundholds lod at smide det hele på gulvet med 25 minutter igen på hjemmebane, sagde en slukøret Jeppe Andersen, inden han fortsatte:

- Det er på ingen måde den sjoveste tid i min fodboldkarriere, men heldigvis kan vi måske lære af det her og blive stærkere til næste sæson.

Brøndby leverede et vildt comeback, hvor de formåede at vende 2-0 til 2-3 på den sidste halve time. (Foto: Christer Holte) Brøndby Agger om Brøndby-comeback: Skeen i den anden hånd

De svigtende resultater har skabt en smule uro i den vestjyske klub, selv om nedrykningen altså ikke er et tema.

Efter 1-5 blamagen mod AGF holdt spillerne og trænerne derfor et møde om situationen i den forgangne uge, og det gav nogle postive reaktioner, mener cheftræner Jonas Dal.

- Skuffelsen over præstationen mod AGF var så stor, at jeg lod spillerne byde ind med deres forslag til, hvad vi kan gøre anderledes. Det blev holdt i en god og konstruktiv tone, som bygger på det, jeg gerne vil som fodboldtræner - det forpligtende fællesskab.

Med det omtalte spillermøde, eller krisemøde om man vil, og den pauvre pointhøst in mente, er Jonas Dals rolle i Esbjerg allerede blevet vendt i medierne. Og det skuffer den tidligere Hobro-træner.

- Jeg er skuffet over, at man ser så sort/hvid på min begyndelse i klubben. Jeg vil ikke stå og forsvare mig her, men skader, sygdom og karantæner spiller altså også ind på, hvordan vi har kunnet stille holdet dette forår.

- Det kommer til at tage tid at bygge det her Esbjerg-hold op, og nu må vi se hen over transfervinduet, om vi skal holde fast i vores målsætning om top-seks næste sæson, sagde Jonas Dal.

Brøndby leverede mandag et vanvittigt comeback i Esbjerg og hænger på i kampen om bronze. (Foto: Christer Holte) Brøndby Udskældt angriber bag fantastisk Brøndby-comeback

6 kommentarer
Vis kommentarer