Kyssesyge gør Esbjerg-back ukampdygtig i flere uger

Esbjergs Ryan Johnson Laursen har fået konstateret kyssesyge, og han må derfor ikke spille i flere uger

Ryan Laursen var fænomenal sidste sæson. I år har sygdom givet ham sværere vilkår, og højrebacken må se til fra tribunen de næste par uger (Foto: AP)
Ryan Laursen var fænomenal sidste sæson. I år har sygdom givet ham sværere vilkår, og højrebacken må se til fra tribunen de næste par uger (Foto: AP)

Han var en af Esbjergs største profiler i sidste sæson, men i denne sæson har backen Ryan Johnson Laursen ikke kunnet bidrage med ret meget.

I tredje Superliga-runde blev han skadet mod Viborg, og bedst som han nærmede sig et muligt comeback i Superligaen, er han nu sat tilbage af virussygdommen mononukleose - bedre kendt som kyssesyge.

- Når man får at vide, at man i flere uger ikke må dyrke noget sport overhovedet, og at man ikke må gøre det, man står op for hver dag, er det psykisk meget hårdt, siger Ryan Johnson Laursen i en pressemeddelelse.

Højrebacken havde følt sig sløj i tre ugers tid, og efter en pokalkamp tirsdag aften blev Johnson Laursen så undersøgt.

- De seneste to uger har jeg haft det, som om jeg manglede en lunge. Når jeg forsøgte at træne, havde jeg ikke luft og energi til at arbejde fuldt med.

- Jeg har dog nået at træne så meget, at mine levertal er blevet høje, og nu skal kroppen komme sig oven på anstrengelsen, fortæller Esbjerg-spilleren.

- Sygdommen udvikler sig individuelt, og jeg håber, at jeg kan begynde at træne igen efter de to til fire uger. Det er meget op til mig selv at mærke, hvor langt jeg er.

Esbjerg tager i næste Superliga-runde imod OB.

2 kommentarer
Vis kommentarer