'Mex' kan blive Esbjerg-vikar året ud

- Vi håber at komme nærmere en afklaring på vores fremtidig træner i løbet af de næste 14 dage, siger Esbjergs sportslige koordinator Niels Erik Søndergaard

Michael 'Mex' Pedersen er kun midlertidig Esbjerg-træner, men han kan ende med at sidde året ud. (Foto: Ernst van Norde)
Michael 'Mex' Pedersen er kun midlertidig Esbjerg-træner, men han kan ende med at sidde året ud. (Foto: Ernst van Norde)

Med blot ét nederlag i de seneste syv kampe er Esbjerg på vej væk fra bundregionen.

Det bliver ikke med Michael ’Mex’ Pedersen som permanent cheftræner. Det har længe stået fast, men det kan sagtens ende med, at cheftræner-vikaren i Esbjerg skal stå i spidsen for klubben resten af året.

- Vi håber i løbet af de næste 14 dage at komme tættere på en afklaring. Vi må se nærmere på, hvad der er muligt og hvordan vi kan lande tingene. Derfor kan det også ende med, at ’Mex’ fortsætter på posten året ud, siger Esbjergs sportslige koordinator Niels Erik Søndergaard.

Han ser slet ingen tegn på Esbjerg-truppen er påvirket af situationen med en midlertidig cheftræner.

- Jeg synes, truppen er rykket tættere sammen, og jeg ser et hold, hvor pilen i den grad peger opad, fastslår Niels Erik Søndergaard.

Esbjerg kunne sagtens have vundet opgøret på Brøndby Stadion. Det var en tvivlsom kendelse, da Nicki Bille kort før tid blev dømt offside.

Se også: Esbjerg bekræfter: Vi var i dialog med Peter Sørensen

Angriberen var langt fra tilfreds med udbyttet på Brøndby Stadion. Specielt ikke med, at hans scoring kort før tid blev underkendt.

- Jeg føler ikke, jeg er offside. Det er også derfor jeg løb videre og sparkede bolden i mål. Det er irriterende, at jeg skal have et gult kort i en situation, der viser sig af være en dommerfejl, siger Nicki Bille og slår fast:

- Vi pressede Brøndby i bund efter pausen og jagtede sejren, da vi fik udlignet. Vi viser, vi er mandfolk og kan godt tillade os at være lidt skuffet over ikke at få alle tre point med hjem,  mener han.

Se også: TV: Brøndby smed sejren i skydeteltet

7 kommentarer
Vis kommentarer