Midtbane-målkonge droppes i Esbjerg

Esbjerg vil ikke forlænge kontrakten med Hans Henrik Andreasen, så historiens mest scorende midtbanespiller i Superligaen er nu på udkig efter en ny klub

Hans Henrik Andreasen i sit es. Kæmpende, glidende og i holdets tjeneste. (Foto: Astrid Dalum)
Hans Henrik Andreasen i sit es. Kæmpende, glidende og i holdets tjeneste. (Foto: Astrid Dalum)

Den erfarne midtbanespiller Hans Henrik Andreasen skal på klubjagt til vinter. Den 36-årige målfarlige fighter har kontraktudløb, og han får ikke forlænget sin kontrakt med klubben. Det bekræfter spilleren overfor tipsbladet.dk.

Andreasen tænker derfor meget over fremtiden, for han er ikke klar til at lægge støvlerne over i bunken med sager, han ikke får brug for længere.

- Det fylder meget, og jeg føler mig ikke klar til at stoppe min fodboldkarriere. Jeg vil gerne fortsætte. Jeg har haft et møde med Niels Erik Søndergaard i Esbjerg, hvor jeg fik at vide, at jeg ikke har en fremtid i klubben; hverken på eller uden for banen. Klubben er ikke interesseret i det, siger Hans Henrik Andreasen til tipsbladet.dk.

Midtbanemanden er ærgerlig over, at han ikke kan fortsætte i den klub, hvor han fik sit Superliga-gennembrud i starten af årtusindet.

- Da jeg kom tilbage til Esbjerg, håbede jeg, at jeg kunne slutte min karriere her. Også fordi jeg er her fra egnen. Sådan skulle det ikke være, men det var det, jeg havde håbet, siger Hans Henrik Andreasen, der nu er på jagt efter en ny klub.

Se også: Viborg knuste Jonas Dal

- Jeg er ikke klar til at stoppe karrieren på topplan, og jeg har også nogle tidligere holdkammerater fra OB, der stadig spiller, selvom de er blevet 38 år. Så længe jeg kan være med og har noget at give til et hold, vil jeg fortsætte. Jeg træner godt til daglig og bliver ved med at være indpisker og hjælpe de yngre kræfter, siger midtbanespilleren, der kunne have skiftet klub i sommer, men Esbjerg gav ham ikke lov.

- Der har været nogle henvendelser allerede i sommerens transfervindue, men på det tidspunkt ville Esbjerg ikke lade mig gå. Nu er situationen en anden, og jeg skal se, hvilke muligheder der byder sig. Jeg kommer til at holde mig i træning i januar, så jeg kan levere på topniveau i en ny klub, siger Andreasen, der ikke udelukker at fortsætte karrieren i 1. division.

Det optimale ville imidlertid være i Superligaen, hvor Hans Henrik Andreasen er tæt på at sætte en bemærkelsesværdig rekord. Han mangler kun at spille syv Superliga-kampe for at tangere Per Nielsens rekord for flest kampe  i Superligaen, men da der kun resterer fem kampe af efterårssæsonen, når han det ikke i 2015. Han er opmærksom på rekorden og vil gerne have den.

- Men det skal jo også være muligt. Det vil være stort at få på cv'et, og jeg er glad for, at jeg allerede har rekorden som den mest scorende midtbanespiller i Superligaens historie. Jeg kommer til at holde mig fit for fight, og så må vi se, hvad der byder sig, siger Hans Henrik Andreasen med udsigt til en klubjagt i januar, hvor han i øvrigt også fylder 37 år.

Se også: Kasi-Jesper vil tilbage til Brøndby

13 kommentarer
Vis kommentarer