Nicki Bille meldes tæt på udenlandsk mesterklub

Ifølge TV3 Sport er Esbjerg i forhandlinger med polske Lech Poznan om et salg af topscorer Nicki Bille

Nicki Bille kan ifølge TV3 Sports oplysninger meget vel  være tæt på et nyt ophold i udlandet. Polske Lech Poznan menes at være i forhandlinger med Esbjerg. (Foto: Casper Holmenlund Christensen)
Nicki Bille kan ifølge TV3 Sports oplysninger meget vel være tæt på et nyt ophold i udlandet. Polske Lech Poznan menes at være i forhandlinger med Esbjerg. (Foto: Casper Holmenlund Christensen)

Et halvt år på den jyske vestkyst. Mere bliver det måske ikke til for Nicki Bille, der i sommer vendte hjem til Esbjerg efter et længe ophold i udlandet.

Nu kan turen meget vel gå samme vej igen, eftersom den polske storklub Lech Poznan angiveligt er klar til at åbne pengepungen for at sikre sig den 27-årige angriber.

Ifølge TV3 Sports oplysninger er Esbjerg og polakkerne allerede i færd med forhandlinger, og kan parterne enes, vil det være op til den tidligere Rosenborg-spiller at afgøre, hvorvidt fremtiden skal byde på endnu et udlandseventyr.

Lech Poznan har stolte traditioner i den bedste polske række, og så sent som i forrige sæson kunne klubben fejre endnu et mesterskab. Det var det syvende i rækken.

Siden da har succeserne dog ikke stået i kø, og efteråret udgjorde ingenlunde et positivt kapitel for Poznan-mandskabet.

Grundet mangel på stabilitet i anden halvdel af 2015 indleder klubben det nye år og resten af indeværende sæson på 6. pladsen med 17 point op til det førende hold i ligaen.

Se også: Esbjerg henter profil hjem fra Belgien

Det har ikke mindst været de manglende scoringer, der har udgjort problemerne. Lech Poznan er trods sin status som regerende mestre et af ligaens mindst farlige hold, hvorfor det udefra set fremstår oplagt, at holdet har måttet stille sigtekornet efter nye angribere.

Og det er her, Bille kommer ind i billedet. Esbjerg-spilleren var sen om at komme i gang i sit Superliga-comeback, men har siden vist sit værd som skarpretter ved flere afgørende lejligheder.

Aktuelt står han i indeværende sæson noteret for fem scoringer i den bedste danske række, og sammenfattet med det spil, han har lagt for dagen, har det altså angiveligt været nok til at gøre Lech Poznan interesseret.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Esbjerg-direktør Søren Poulsen, men det har torsdag aften endnu ikke været muligt at få kommentar til sagen.

Nicki Bille og Esbjerg indgik i sommer en treårig aftale, hvorfor angriberens kontrakt med den vestjyske klub oprindelig står til at udløbe 30. juni 2018.

Se også: De toppede - de floppede i Superligaen

Se iskold Nicki Bille score på straffespark - og bunde øl her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere