Officielt: Casper Nielsen på plads i OB

OB har netop præsenteret Casper Nielsen som ny spiller i truppen

Esbjergs Casper Nielsen skifter til OB, hvor han får nummer 11. Foto: Christer Holte
Esbjergs Casper Nielsen skifter til OB, hvor han får nummer 11. Foto: Christer Holte

Rygterne var fremme tidligere onsdag, og nu er det officielt: Casper Nielsen skifter fra Esbjerg til OB.

Den fynske klub har netop præsenteret Casper Nielsen som ny spiller i klubben. Han har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Esbjerg og med Casper Nielsen om en overgang. Casper er en spiller, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed allerede, og samtidig er han en spiller, der har tiden foran sig. Hans talent og spillestil passer godt med den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser ham som en spændende tilgang, der både nu og på sigt kan blive en stor gevinst for OB, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Casper Nielsen er også tilfreds med aftalen med OB.

- Først og fremmest så glæder jeg mig helt vildt. Da kontakten opstod lød det interessant, og efter en snak med Kent Nielsen havde jeg en rigtig god mavefornemmelse. Måden OB vil spille fodbold på kan jeg godt lide, og jeg er sikker på, at det bliver endnu bedre, selvom der allerede er store fremskridt. Spillet har været til meget mere end den plads, OB ligger på, og derfor gælder det om at brænde sig fuldstændig ud i her eneste kamp, så er jeg også sikker på, at det nok skal komme, siger Casper Nielsen.

Midtbanespilleren får nummer 11 i OB.

Se også: OB snupper Esbjerg-profil

Se også: OB jagter FCK-profil

Se også: Esbjerg-udsalget fortsætter: Endnu en profil på vej væk

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere