Puha: Esbjerg-profil slap for monsterskade

Ryan Johnson Laursen har alligevel ikke brækket benet, bekræfter han på Twitter

Det havde været en rigtig god første halvleg i Esbjerg set med vestjyske briller.

Kevin Mensah havde sørget for 1-0 føring mod FCK's mestre, og med tre minutter til slutfløjtet var humøret højt på tribunerne inden pause-pølsen.

Men den gode stemning blev forvandlet til gysen på et splitsekund, da Johnson Laursen gik omkuld efter en nærkamp med FCK-kaptajnen Thomas Delaney.

(Foto: Astrid Dalum) Esbjerg Brækket ben og mester-tæsk til Esbjerg

Den unge Esbjerg-spiller blev liggende i græsset med smerten malet i ansigtet, mens Delaney bekymret så til.

Det lignede nemlig et brækket lægben og en lang pause netop som den unge højreback er vendt tilbage efter en længere skadespause.

Ryan Johnson Laursen blev straks kørt på skadestuen, og sent natten til fredag var der heldigvis godt nyt fra den uheldige Esbjerg-spiller.

 

- Efter 4 timer på skadestuen viser røntgenbillederne intet tegn på brud. Tak til alle der har sendt positive tanker min vej!!, skriver han på Twitter.

Fredag meddeler klubben, at han er sluppet med en forstuvning.

- Meldingen fra skadestuen er, at Ryan har fået en forstuvning, og vi vælger at tage de positive briller på. For en sikkerheds skyld bestiller vi dog en MR-scanning på et af de privathospitaler, vi samarbejder med, siger fysioterapeut Christian Søborg i en pressemeddelelse. .

MR-skanningen på Aleris eller Mølholm vil foregå i dag eller senest mandag. Er der blot tale om en forstuvning, kan Ryan Johnson Laursen nøjes med tre-fire ugers pause.

Den glade nyhed er et kærkomment plaster på såret i Esbjerg-lejren, der efter pausen måtte se gæsterne fra FCK vende hjemmeholdets pauseføring på 1-0 til en københavnsk udesejr på 4-1 efter scoringer fra Federico Santander og Nicolai Jørgensen.

Ryan Johnson Laursen, her i aktion i Europa League mod Red Bull Salzburg, brækkede benet mod FCK efter en duel med årets spiller Thomas Delaney. (Foto: AP) Esbjerg Nej-nej-nej: Esbjerg-talent brækker benet

Mohammed Fellah er der ikke plads til i Vålerenga (Foto: Jens Dresling) Superligaen Esbjerg-profil vil hjem - men der er ikke plads