Randers overhaler Brøndby i Superligaen

Esbjerg fB måtte nøjes med at være tæt på mod Randers FC, der nu deler bronzepladsen med Brøndby

Der var masser af dueller - men meget få målchancer - i kampen mellem Esbjerg og Randers. (Polfoto: Mikkel Berg Pedersen)
Der var masser af dueller - men meget få målchancer - i kampen mellem Esbjerg og Randers. (Polfoto: Mikkel Berg Pedersen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Sjældent har en bronzemedalje og dermed europæisk plads været så billigt til salg som i denne sæson. Det understreges af, at Randers nu har spillet seks Superliga-kampe i træk uden at vinde. Alligevel bejler holdet stadig varmt til den eftertragtede placering.

0-0-kampen mod Esbjerg betyder, at kronjyderne kom a point med Brøndby, mens vestjyderne kan bruge det ene point til at øge forspringet til formstærke FC Vestsjælland under stregen fra fem til seks point. Plus en markant bedre målscore.

Så lidt fik begge parter altså ud af møde for øjnene 5690 tilskuere på Blue Water Arena, som til gengæld ikke fik så meget. Specielt ikke i 1. halvleg.

Randers startede godt nok aggressivt – åbenbart meget opsatte på at vaske det dårlige indtryk fra seneste kamp mod FC Vestsjælland væk - og prøvede at lægge et højt pres på hjemmeholdet.

Det lykkedes meget godt i den forstand, at vestjyderne aldrig fik ro til at bygge deres spil op, men til gengæld ikke på den måde, at kronjyderne selv fik gang i deres offensive spil.

Derfor blev de første 45 minutter en sjælden chancefattig forestilling – en halvleg med meget duelspil, men til gengæld var spillemæssig underholdning altså en fjern by i Rusland.

Se også: Keller vil med i FCK-kampen

Lynhurtige Kevin Mensah overspurtede en enkelt gang Randers-forsvaret og smækkede bolden ind i feltet, hvor Robin Söder dog ikke kunne komme til at afslutte ordenligt og sendte bolden forbi mål.

Og så er det, man med lidt god vilje kan kalde en chance i den halvleg vist nævnt..

Til gengæld så man noget af det, man savnede 10 minutter efter pausen. Her rykkede Robin Söder sig fri inde i straffesparkfeltet og fyrede af.

Karl-Johan Johnsson valgte at bokse til boldenog på returen kanonerede Casper Nielsen, der fra 2. halvlegs start var kommet på banen i stedet for Hans Henrik Andreasen, lige forbi målet.

Og generelt så man et Esbjerg-hold, der bare på det første kvarter, skabte langt mere, end de gjorde i hele 1. halvleg. Og som også lagde et massivt pres mod slutningen med en Randers-redning på mållinien som meget tæt på, når det handler om scoring.

Til gengæld var snapsene fra Randers-holdet stadig spredte og tilfældige, hvorfor holdet også skal være mest tilfredse med det ene point.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere