- Reelt siger de, at du ikke er dygtig nok

Lars Olsen fortæller i et interview med Eurosport åbent om afskeden med Esbjerg, hvor han ikke så anden udvej end at smutte

Lars Olsens sidste kamp i spidsen for Esbjerg blev dysten mod OB, som vesjtyderne tabte 3-1. Selv tabte Olsen omklædningsrummet, og derfor så han ingen anden vej end at forlade posten.  Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Lars Olsens sidste kamp i spidsen for Esbjerg blev dysten mod OB, som vesjtyderne tabte 3-1. Selv tabte Olsen omklædningsrummet, og derfor så han ingen anden vej end at forlade posten. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag aften kl. 19.30 viser Ekstra Bladet top-boksning fra Berlin - få adgang her

Lars Olsen og Esbjerg blev aldrig det rigtige match

Den rutinerede træner stoppede denne uge i jobbet. Efter lidt mere end et halvt år i spidsen for vestjyderne.

Den 59-årige EM-helt havde tabt omklædningsrummet. Der var ikke opbakning til Olsen blandt spillerne, og så var der ingen vej udenom. Den tidligere færøske landstræner valgte selv at sige farvel.

I et interview med Eurosport reflekterer Olsen nu over forløbet, som kom bag på ham.

Han føler sig ikke snigløbet, men ærgrer sig over, at det var via ledelsen i klubben, at han fik besked om den manglende tillid fra truppen.

- Jeg bliver angrebet lidt på min faglighed, og det er selvfølgelig noget, som man tænker over. Og det gør du i øvrigt også, hvis du bliver fyret. Reelt siger de til dig, at du ikke er dygtig nok, og det tror jeg ikke, at alle ville have det godt med, siger Lars Olsen til Eurosport.

Esbjerg står fortsat midt i en overlevelseskamp, men jagten på redning i Superligaen bliver nu uden Olsen ved roret.

Men det var ingen stor overraskelse, at det ville ende sådan. For der var uro allerede fra start i forløbet. Det erfarer Ekstra Bladet i denne artikel (+), hvor der kommer flere oplysninger om det pludselige farvel.

- Det var dødsdømt fra dag ét, som det formuleres i klubbens inderkreds i dag, lyder det blandt andet i analysen.

Olsen ved endnu ikke, hvad næste opgave bliver. Det gør Esbjerg til gengæld. Fredag aften tager klubben - med Troels Bech som ny mand i spidsen - imod Randers FC.

Ekstra Bladet dækker kampen, som du kan følge her!

 

Gammeldags og doven: EM-helt var dødsdømt fra dag ét