Så fik Randers-talent endelig hul på bylden

Kamp nummer 68 blev lykken for den unge Randers-spiller Nicolai Poulsen, som sørgede for 2-0-målet

ESBJERG (Ekstra Bladet): Endelig. Endelig. Endelig.

Nicolai Poulsen, den 22-årige centrale midtbanespiller fra Randers, havde i 67 Superliga-kampe indtil mødet mod Esbjerg, som kronjyderne vandt 2-0, mange gange vist en klasse, der berettiger ham til at blive betegnet som et spændende talent.

Men han har manglet én ting – nemlig at score mål. Og det har været et irritationsmoment for både ham selv og træner Colin Todd.

Nu hører det imidlertid fortiden til. Poulsens kedelige nul ud for antallet af Superliga-scoringer er omsider slettet.

Det skete 35 minutter ind i kamp nummer 68, da han sendte et behersket faldt langskud i nettet bag Martin Dubravka.

Se også: Efter Brøndby-nedtur: Alle spillere til personlig samtale

Den kendsgerning, at Esbjerg-keeperen reagerede langsomt i situationen og Bjørn Paulsen forinden havde fejlet ved at tabe bolden, kan Nicolai Poulsen i sagens natur være ligeglad med.

Han blev målscorer. Og Randers kom på 2-0, hvilket altså også endte med at blive slutfacit – et faktum, der sender Todd-tropperne op på Superligaens 3. plads.

Sidste mandag kom Esbjerg ud som en stormvind fra Vesterhavet og blæste OB omkuld med scoring allerede i det første minut. Mod Randers kom vestjyderne selv til at smage næsten samme medicin, da gæsterne bragte sig foran 1-0, inden der var gået to minutter.

Skarpretter var Mikael Ishak, der med brystet skubbede bolden den sidste meter over stregen efter at Mads Fenger havde headet den på tværs i feltet.

Se også: FCM-træner: Vi vil gøre os gældende i tre turneringer

Denne scoring var et signal til klar Randers-dominans.

Esbjerg var uden den karantæneramte anfører Magnus Lekven på midtbanen, og han var savnet til at tage duellen op mod den stærke Randers-duo Christian Keller og Nicolai Poulsen, der fik masser af kreativt medspil fra en elegant og meget aktiv højre fløj, Mustafa Amini, der ser ud til at falde ind i rækken af rigtig gode Randers-køb i de seneste sæsoner.

I 2. halvleg fik Randers mange kontra-muligheder, men var slet ikke konsekvente nok, selv om de forreste folk flere gange var i overtal. I stedet fik et ellers skuffende Esberg-hold et par rigtig gode reducerings-muligheder efter indskiftning af Mick van Buren, men det blev ved tæt på.

2 kommentarer
Vis kommentarer