Så kom årets første trænerfyring: Esbjerg fyrer Frederiksen

Esbjerg tager konsekvensen af en dårlig sæsonstart og har nu fyret klubbens cheftræner Niels Frederiksen.

Her er Esbjergs nye træner.

Derfor blev Frederiksen fyret. Se klippet ovenover.

Esbjerg fik sig en fodboldlektion af de mere ydmygende, da de tabte hele 4-0 på hjemmebane til SønderjyskE i går eftermiddag.

Nok en rædderlig indsats fra de vestjyske spillere, der ikke har kunnet få det til at fungere længere.

Klubben ligger sidst i Superligaen med kun et point i fire kampe, og lagt sammen med en dårlig forårssæson, hvor en nedrykning pludselig blev et tema på vestkysten, så har Esbjergs ledelse valgt at tage konsekvensen af de dårlige resultater.

Se også: Fodboldlektion! Pinlige Esbjerg ydmyget

Niels Frederiksen er fyret med omgående virkning. Det meddeler klubben i fondsbørsmeddelelse.

Niels Frederiksen blev fyret i morges. 

- Beslutningen er en konsekvens af svigtende resultater i store dele af forårssæsonen og i indledningen på den nye sæson. Vi indleder nu en proces med henblik på at ansætte en ny cheftræner, og indtil da vil Michael Pedersen og Lars Lungi Sørensen have ansvaret for superligaholdet med førstnævnte som ordførende, siger EfB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

Efter Esbjergs flop i går fredede samme Søren Poulsen ellers Niels Frederiksen, selvom han også var rystet over klubbens indsats i anden halvleg.

Se også: Efter ydmygelse: Presset træner fredet

- Det var hårdt. Ingen tvivl om det. Men lad mig fastslå: Vi er fælles om dette her. Skylden ligger ikke hos enkelt-personer, men hos os alle omkring holdet. Og når det handler om træneren, kan jeg kun sige, at hans job ikke er til diskussion, sagde Søren Poulsen i går.

Her til morgen har piben fået en helt anden lyd.

75 kommentarer
Vis kommentarer