Sen udligning redder et presset Randers-mandskab

I de sidste minutter vågnede Randers-spillerne op til dåd og sikrede sig uafgjort mod bundproppen fra Esbjerg

BLUE WATER ARENA (Ekstra Bladet): Med godt et kvarter igen kunne et til tider rådvildt Randers-mandskab udligne til 1-1, som også blev kampens resultat.

Randers angriber Viktor Lundberg gjorde det onde ved et ellers velspillende Esbjerg-mandksab, da han headede bolden i kassen for kronjyderne.

Dermed ligger Randers efter Fredagens opgør a-point med FC København og Brøndby IF i toppen af Superligaen.

Esbjerg havde ellers vist sig stærkest i store dele af fredagens opgør på Blue Water Arena. Men kunne til sidst ikke holde stand mod et aggressivt Randers-mandskab, der lidt for sent havde opdaget, at der skulle ekstra offensive kræfter til for at komme tilbage i kampen.

Og med den offfensive indskiftning fra Randers-træneren, Ólafur Kristjánsson, af Marvin Pourie kom der gang i tingene.

Colin Todds mandskab var spilstyrende det meste af kampen, og de virkede utrolig opsatte på at ofre sig for hinanden og fighte hårdt. Det var tydeligt at se, at Randers-spillerne havde svært ved at få det nødvendige flow i deres spil.

Esbjerg var tæt på at bryde den ellers imponerende stime for Randers-spillerne, som før fredagens opgør var ubesejrede i de seneste seks Superliga-opgør

Efter det 32. minut kunne Esbjergs midter-forsvarer Andreas Norvik på hjørnespark bringe hjemmeholdet fortjent i front med et flot hovedstød.

Et uopmærksomt Randers-forsvaret havde fokus rettet mod Esbjerg-kanten Bjørn Paulsen, og derfor kunne Norvik i stedet stige til vejrs og heade bolden i nettet bag den islandske Randers-målmand, Hannes Thor Halldorsson, som ikke kunne nå at afværge det velplacerede hovedstød fra Esbjerg-stopperen.

1-0 scoringen satte endnu mere gang i esbjergenserne, der formåede at fastholde det høje pres på kronjyderne i første halvleg.

Randers-topscorer Viktor Lundberg havde dog et farligt skud på stolpen i det 21' minut efter Esbjergs højre-back Ryan Larsen tabte en fysisk duel til Mikkel Kallesøe.

Esbjergs anfører, Jeppe Andersen, lignede manden, der skulle agere styrmand i slaget på midtbanen. Og i flere situationer viste han både overblik og styrke. Men hans pasninger til front-angriberne blev aldrig helt farlige for Randers forsvaret, som i dagens anledning havde to nye ansigter på midterpositionerne.

De to vikarierende nødløsninger i Randers' midterforsvar, Jonas Bager og Kasper Enghardt, leverede generelt en stærk indsats, men under Esbjergs scoring kunne man fornemme, at de to rutinerede Randers-spillere, Mads Fenger og Mads Agesen var ude med karantæne.

Randers-spillerne virkede rådvilde og en smule handlingslammede oven på et aggressivt Esbjerg-mandskab, men formåede altså at fastholde deres succesfulde stime med den sene udligning.

Selvom der i kampens afslutning blev lagt et større tryk på esbjergenserne endte kampen uafgjort 1-1.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.