Superliga-træner til Van der Vaart: Du er velkommen her

Hollænderen Rafael van der Vaart træner i øjeblikket med i Zwolle, men står det til EfB-træner John Lammers, kan stjernen træne med i Esbjerg, hvis han vil

Den nu tidligere FC Midtjylland-spiller Rafael van der Vaart holder formen ved lige i hollandske Zwolle, men skulle han have lyst til at vende tilbage til Danmark og træne, er han velkommen i Esbjerg fB.

Det er meldingen fra landsmanden John Lammers, der også er træner for Esbjerg fB.

Rafael van der Vaarts tid i FC Midtjylland blev en sportslig fiasko.

Midtbanespilleren slog aldrig igennem og spillede i denne sæson bare otte Superliga-minutter for den danske klub, men rygterne er gået på, at han kan fortsætte i dansk fodbold.

I Esbjerg var både sportsdirektør Ted van Leeuwen og træner John Lammers interesseret i van der Vaart, men siden er van Leeuwen stoppet i den danske klub, og der har ikke været så meget snak om Rafael van der Vaart, hvis kæreste spiller håndbold i Esbjerg.

Men nu åbner træner John Lammers døren igen - omend det kun er på klem.

- Jeg har kontakt med ham, og jeg ved, at han i øjeblikket træner med i Holland, men han kommer til Esbjerg i næste uge. Hvis han vil, kan han træne med her.

- Men vi har ikke ret mange penge, siger John Lammers til JydskeVestkysten.

Rafael van der Vaart er blevet 35 år - han spillede på to sæsoner bare 17 Superliga-kampe for FC Midtjylland, hvoraf de 10 var fra start.

Nu kan det næste kapital blive Esbjerg fB, men som John Lammers indikerer, er der ikke meget økonomi til at betale løn.

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

Foto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix Sport og Spil Bliver kaldt VM's lækreste fodboldfan: Her er hendes frække fortid

13 kommentarer
Vis kommentarer