Superligaklub blev tilbudt legendarisk træner

Esbjerg er på jagt efter en ny cheftræner, og vestjyderne er blandt andre blevet tilbudt den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson

EfB fyrede i midten af september John Lammers. Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, satte i den forbindelse ord på situationen i klubben.

Jens Berthel Askou, Lars Olsen og Olafur Kristjansson har alle været sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Esbjerg, og meget tyder på, at vestjyderne går efter et velkendt Superliga-navn som afløser for John Lammers.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen har dog også haft andre muligheder i indbakken, og særligt ét navn falder i øjnene.

Esbjerg er ifølge tipsbladet's oplysninger blevet tilbudt den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson, der er kendt over det meste af kloden. Den 71-årige svensker kan skrive klubber som AS Roma, Manchester City og Leicester på sit træner-CV, men det blev aldrig til en decideret flirt med Esbjerg. Vestjyderne takkede pænt nej til muligheden for at få Sven-Göran Eriksson.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sven-Göran Eriksson er kendt for sin tid som engelsk landstræner fra 2001 til 2006. Foto: Thomas Wilmann.
Sven-Göran Eriksson er kendt for sin tid som engelsk landstræner fra 2001 til 2006. Foto: Thomas Wilmann.

Sven-Göran Eriksson har senest været landstræner i Filippinerne, hvor han havde den tidligere OB-, FC Midtjylland- og Brøndby-målmand Michael Falkesgaard i truppen, og sammenlagt har svenskeren arbejdet i otte forskellige lande.

- Jeg må være lige så røvkedelig, som når andre har spurgt til træneremner: Jeg kommenterer ikke, hvem vi har eller ikke har været i kontakt med, siger Jimmi Nagel Jacobsen til tipsbladet.dk om den verdensberømte svenske træner.

Sven-Göran Eriksson er med afstand bedst kendt for sin tid som engelsk landstræner fra 2001 til 2006. Han stod i spidsen for 'Three Lions' ved to VM-slutrunder og én EM-slutrunde. Hans største bedrift som cheftræner var helt tilbage i 1982, da han førte IFK Göteborg til sejr i UEFA Cuppen, som det nuværende Europa League hed frem til 2009.

Sven-Göran Eriksson blev den første træner i historien til at vinde The Double i tre forskellige lande.

Se også: Superstjerne brød sammen på tv: Straf os hårdt

Se også: Kan være færdig for i år - stjerner misser storkamp

De voldsommer protester i Barcelona truer nu El Clásico på Camp Nou. Foto: LLUIS GENE/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 16. okt. 2019 - kl. 14:08 Storby brænder: Nu truer det årets kamp

Sådan staves Edgar Babayan på armensk: Էդգար Բաբայան. (Foto: Ernst van Norde) Sport og Spil Voksede op i flygtningelejr: Nu tager han Superligaen med storm

7 kommentarer
Vis kommentarer