Svensk million-bud på Esbjerg-profil

Jakob Michelsen forsøger at lokke Bjørn Paulsen til Hammarby

Bjørn Paulsen er på ønskesedlen i Hammarby. Foto: Jens Dresling
Bjørn Paulsen er på ønskesedlen i Hammarby. Foto: Jens Dresling

Opbruddet i Esbjerg synes uden ende.

Næste mand på vej ud af døren kan være dyrt indkøbte Bjørn Paulsen.

Ekstra Bladets informationer peger mod, at Hammarby har kastet snøren ud efter den alsidige Esbjerg-spiller og har budt omkring halvanden mio. kr. for en øjeblikkelig overgang.

Det bud har sendt Esbjerg i tænkeboks. Og pilen peger mod et salg, selv om prisen skal noget i vejret for at det bliver til et endeligt ja.

Bjørn Paulsen har dermed udsigt til at blive genforenet med cheftræner Jakob Michelsen. Paulsen nåede at spille de første kampe under Michelsen, da træneren overtog i Sønderjyske. På transfervinduets sidste dag i sommeren 2015 blev Paulsen sendt til Esbjerg for fem mio. kr.

Det var med planen om at gøre Bjørn Paulsen til centerforsvarer, at Sønderjyske-spilleren blev hentet ind til det mandskab, som Jonas Dal havde ansvaret for i Esbjerg.

Planen blev aldrig effektueret for alvor. Efter ganske få kampe i centerforsvaret blev Bjørn Paulsen gjort til kantspiller, og han har kun kortvarigt været tilbage på den planlagte position i forsvaret.

I Hammarby er Bjørn Paulsen udset til at afløse norske Lars Sætra, som netop er blevet afhændet til Kina for omkring fem mio. kr.

Foto: Polfoto. Sport og Spil Det skal superligaklubberne gøre i januar

Se også: Esbjerg nedjusterer efter skuffende halvårsregnskab

Se også: Ballade i Esbjerg: Slås med eks-træner om millioner

Se også: Kaos og farce i Esbjerg: Direktør fyret efter fire måneder

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere