Syrligt angreb fra vennen: Det er et sygt udsagn!

Ted van Leeuwens udfald mod Ryan Johnson Laursen vækker opsigt

Ryan Johnson Laursens motivation bliver angrebet af Esbjergs sportsdirektør. Foto: Sebastian Buur Gunvald
Ryan Johnson Laursens motivation bliver angrebet af Esbjergs sportsdirektør. Foto: Sebastian Buur Gunvald

Den syrlige stemning fortsætter i Esbjerg oven på turbulensen i 2016.

Og knapt er 2017 startet før det atter flyver med barske meldinger.

- Ryan (Johnson Laursen, red.) har heller ikke været så motiveret, som han kunne have været, og i en bundkamp i Superligaen er vi nødt til at prioritere motiverede spillere, sagde sportsdirektør Ted van Leeuwen således i aftes til bold.dk i forbindelse med lejeaftalen med georgiske Otar Kakabadze.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få hollænderen til at uddybe den udmelding.

Men den tvivl omkring Ryan Johnson Laursens passion for at spille, som han rejser, fik her til morgen Hannover 96-spilleren Uffe Bech - Ryan Johnson Laursens nære ven - til at rette et syrligt angreb mod Ted van Leeuwen på Twitter, hvor han kalder det en 'syg udtalelse.'

Ryan Johnson Laursen har gennem lang tid kæmpet med flere - og lange - skadesperioder. I flere omgange har Esbjergs sundhedssektor ifølge Ekstra Bladets oplysninger forsømt at få den rette behandling sat i gang, og det har gjort pauserne længere end nødvendigt.

- Ryan er skadet, og jeg ved ærligt talt ikke, hvornår han er klar igen. Det er en muskelskade, og det er lidt af et mysterium for os, siger Ted van Leeuwen.

(Artiklen fortsætter under billedet...)

Ted van Leeuwen ude i barsk angreb på Esbjerg-spiller. Foto: Ole Frederiksen
Ted van Leeuwen ude i barsk angreb på Esbjerg-spiller. Foto: Ole Frederiksen
 

Andre Esbjerg-spillere har også oplevet unødvendigt lange pauser grundet unøjagtig behandling. Senest måtte Jeppe Andersen atter under kniven, da hans knæskade ikke helede som håbet.

Det er den viden, som Uffe Bech har med i rygsækken, når han reagerer på Ted van Leeuwens udfald.

Ryan Johnson Laursen afviser, at han kender til Uffe Bechs tweet. Og selv om det er usædvanligt, at en fodbold-leder i Superligaen stiller så alvorligt spørgsmålstegn ved en spillers professionalisme, som Ted van Leeuwen gør her, så vælger Esbjerg-spilleren at tage angrebet med ophøjet ro.

- Jeg har ikke så meget at sige til det der. Jeg må bare vise det på banen, at det ikke forholder sig sådan, siger Ryan Johnson Laursen.

- Har du givet udtryk for, at du mangler motivation?

- Jeg kender ikke hans begrundelse for at sige sådan noget. Men det må jo være ud fra noget af det, han har set i løbet af efteråret.

- Det giver måske mening ikke at piske en stemning op, men når Uffe Bech siger, som han gør, kan det så ikke være, at det ligger meget godt i tråd med din egen holdning?

- Nej. Jeg er Esbjerg-spiller, og når sådan noget bliver sagt, så motiverer det mig bare endnu mere til at bevise, at det ikke forholder sig sådan, fastslår Ryan Johnson Laursen.

Se også: Esbjerg lejer landsholdsback i Spanien

Se også: Tidligere landsholdsback indstiller karrieren

24 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere