Til salg for en slik: Så billig er Bille

- Jeg tror, vi når i mål med en aftale, siger Nicki Billes rådgiver, Alan Hvedehave om forhandlingerne med Lech Poznan, der ventes blot at betale 1,875 mio. kr. for angriberen

Nicki Bille scorede blot fem mål i de 17 kampe, han spillede for Esbjerg. Nu ser det ud til han fortsætter i Lech Poznan. (Foto: lars Poulsen)
Nicki Bille scorede blot fem mål i de 17 kampe, han spillede for Esbjerg. Nu ser det ud til han fortsætter i Lech Poznan. (Foto: lars Poulsen)

Sidste sommer forsøgte Lech Poznan at hente Anders K. Jacobsen i AaB. Han valgte i stedet at skifte til OB.

Men nu tyder det på, at polakkerne – med et halvt års forsinkelse – får en dansker i sin trup.

Nicki Bille er således tæt på et skifte fra Esbjerg til Lech Poznan, der sluttede som nummer seks i sidste sæson.

Lørdag og søndag var Nicki Bille og hans rådgiver Alan Hvedehave på besøg i klubben for at forhandle og se nærmere på forholdene.

En udflugt, der tegner aldeles lovende, ifølge Alan Hvedehave.

- Jeg tror, vi når i mål. Udflugten har været det hele værd. Det har været meget positive samtaler, vi har haft med klubben, siger Alan Hvedehave.

Han og Nicki Bille kom til Poznan lørdag aften og førte dialog med klubben hele søndagen, men nåede ikke i mål med en aftale, der handler om et salg fra Esbjerg.

Se også: Lige nu: Superliga-profil forhandler i udlandet

Pengene skal hjem
Esbjerg er parat til at sælge Nicki Bille, der kom til klubben sidste sommer. Men klubben vil have sin investering hjem. Angriberen kostede 300.000 euro (2,25 mio. kr.) i Evian, men er siden nedskrevet med 50.000 euro.

Så polakkerne skal op med 1,875 mio. kr., hvis de vil hente Nicki Bille til Lech Poznan.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger gik Nicki Bille til Esbjerg-ledelsen tilbage i november for at meddele, han ønskede at skifte væk fra Vestkysten i januar-vinduet.

Her var kravet angiveligt, at investeringen skulle hjem for, at man var parate til at sælge angriberen.

Nicki Bille nåede 17 kampe for Esbjerg, scorede fem mål og har været præget af at spille på et hold, der kæmper for overlevelse i Superligaen.

Hvis tingene falder på plads med Lech Poznan bliver det hans 12. klub i karrieren.

Tidligere har Nicki Bille optrådt for Frem, Reggina, Martina, Lucchese, FC Nordsjælland, Villarreal, Elche, Rayo Vallecano, Rosenborg, Evian og Esbjerg.

- Vi er nødt til at rejse hjem nu (søndag aften), men jeg forventer vi vender tilbage og gør tingene færdige i begyndelsen af den kommende uge. Det tegner i hvert fald meget positivt, pointerer Alan Hvedehave.

Nicki Bille har kontrakt med Esbjerg frem til sommeren 2018. Men den aftale bliver nu byttet ud med en anden, hvor Lech Poznan bliver hans nye arbejdsgiver.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere