Træner jubler over flot Bille-mål

- Den scoring havde både han og vi som hold brug for, sagde Michael Pedersen

Nicki Bille stiger til vejrs og pander 2-0 i kassen. (Foto: Gregers Tycho)
Nicki Bille stiger til vejrs og pander 2-0 i kassen. (Foto: Gregers Tycho)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Nicki Bille har været enormt skuffet over ikke at have scoret i sine første syv Superliga-kampe for Esbjerg. Han kom med store ambitioner om at få blomst i karrieren med masser af spilletid, men de mål, der skulle være drivkraften, er udeblevet.

Se også: Endelig slog Bille til: OB rullet i Esbjerg

Så det er forståeligt, at både den ofte så kontroversielle angriber selv, holdkammerater og vikar-træner Michael Pedersen jublede om kap med hovedpersonen, da han 17 minutter ind i sin ottende kamp for holdet pandede bolden i nettet.

- Jeg blev enormt glad, da jeg så det. For jeg ved, hvor meget det betyder for ham, og der er ingen tvivl om, at vi som hold fremadrettet kommer til at nyde godt af denne scoring. Det var virkelig en forløsning, som både han og vi havde brug for, sagde Michael Pedersen.

Se også: Anfører efter OB-kollaps: Aldrig oplevet før

Inderst havde den gamle angriber forudset, at scorings-opskriften for den kriseramte angriber ville blive nogenlunde, som den blev.

- Jeg havde sagt til, at det første mål meget vel kunne blive udløst af en standardsituation, hvor han på det nærmeste ville løbe ind i bolden. Det gjorde han - og fik sendt et meget flot hovedstød af sted. Herligt, fastslog træneren.

Se alle kampens mål her:

10 kommentarer
Vis kommentarer