Tre på stribe: Esbjerg er gået georgier-amok

Esbjerg henter den tredje georgier til vestjylland

Foto: All Over
Foto: All Over

Esbjerg fB er ikke færdig med at handle.

Klubben har en skadet Jesper Jørgensen i truppen, og derfor har Ted van Leeuwen, sportsdirektør, handlet hurtigt og hentet en erstatning. Jørgensen er blevet opereret, og den tidligere anfører er formentlig ude i en stor del af foråret.

Derfor har det været nødvendigt med forstærkning, har EfB's sportslige ledelse vurderet.

Hvis et lægetjek bliver gennemført som ønsket, så henter Esbjerg den 23-årige georgiske landsholdsspiller Lasha Parunashvili, der er kontraktfri og derfor kan skrive en aftale med Esbjerg fB efter transfervinduets lukning. Han var senest på kontrakt i Dinamo Tbilisi, men kom ud af sin aftale i slutningen af januar.

Parunashvili bliver dermed den tredje georgier, der kommer til klubben i løbet af denne vinter. Det fortæller Esbjerg i en pressemeddelelse.

- Han er en midtbanespiller, der kan spille alle tre positioner, på kanterne og centralt, og er en spiller med stort potentiale. Jeg har fulgt ham i fem år, han er teknisk meget dygtig og med en stor arbejdsradius, og jeg er overbevist om hans muligheder. Han er en etableret spiller, der i januar debuterede på det georgiske A-landshold, han taler meget fint engelsk, og han er yderst motiveret for at komme til EfB, siger Ted van Leeuwen.

Parunashvili kommer dermed ikke i spil til den sidste testkamp inden Superliga-starten, det er søndag mod AGF

Om han når at få arbejdstilladelse til Superliga-opgøret mod SønderjyskE fredag i næste uge, er uvist.

Parunashvili bliver den tredje georgier i Esbjergs trup, idet klubben også har Ator Kakabadze og Budu Zivzivadze i truppen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere