TV: Er Jonas Dal bedre end Nicki Bille?

På Jonas Dal's første arbejdsdag i Esbjerg, skulle han selvfølgelig have testet sin viden om sin nye arbejdsplads. Det samme blev Nicki Bille, da han startede i Esbjerg tidligere på året

Er der sæler i Esbjerg? Se, hvordan Jonas Dal klarede quizzen om Esbjerg. (Foto: Christer Holte/Reporter: Julie Sørensen)

Der er meget at sætte sig ind i, når man som Superligatræner skifter klub. Først og fremmest skal man lære en masse nye rutiner og spillere at kende, men det kan også være en god idé, at lære sin nye by at kende.

Det måtte Jonas Dal sande, da Ekstra Bladet mødte ham på hans første arbejdsdag i Esbjerg. Vi havde nemlig en quiz om området klar til den nye cheftræner i klubben.

Den samme quiz blev Nicki Bille også trukket igennem, da han startede i klubben tidligere på sæsonen, og den klarede han utroligt godt. Derfor var der pres på den nye træner, som da også gjorde sit bedste for at levere et godt resultat.

Nicki Bille blev testet af Ekstra Bladet på sin første arbejdsdag i Esbjerg. Test dig selv herunder (Foto: Christer Holte) Esbjerg - 7. jul. 2015 - kl. 15:47 Suveræne Bille piller pynten af Ekstra Bladet

Men efter kun to dage som officiel træner i klubben, kan det være svært at sætte sig ind i det hele. Derfor var Jonas Dal klar med en garanti til Ekstra Bladets reporter.

- Hvis du kommer tilbage igen til sommer med endnu sværere spørgsmål, så lover jeg, at jeg kan svare på dem, lød det fra træneren, der trods alt præsterede ganske udmærket i dagens quiz.

Se,hvordan det gik for Jonas Dal, i klippet over artiklen!

Du kan også selv prøve kræfter med quizzen her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

6 kommentarer
Vis kommentarer