Van Leeuwen lukker - næsten - Esbjergs transfervindue

Seks spillere ud og seks spillere ind. Esbjerg fB har været aktive i januars transfervindue, men her stopper det, siger sportsdirektør Ted van Leeuwen, der dog holder vinduet lidt på klem

Esbjergs hollandske sportsdirektør Ted van Leeuwen. Foto: Ole Frederiksen
Esbjergs hollandske sportsdirektør Ted van Leeuwen. Foto: Ole Frederiksen

Esbjerg fB-fans skal ikke forvente flere spillertilgange i denne omgang. I hvert fald ikke hvis sportsdirektør Ted van Leeuwens ord står til troende.

Klubben har allerede hentet seks spillere i januar som erstatning for de seks, den har sendt videre, og det er øjensynligt nok. Van Leeuwen forventer ikke flere transfers til Vestkysten, men afviser det ikke endegyldigt.

- Vi er altid åbne for, at der kan ske noget, men jeg tvivler på, at det sker. Man ved aldrig, men der er ikke stor chance for det, siger han til tipsbladet.dk.

- Vi har haft kig på nogle spillere, men det lykkedes ikke af forskellige grunde. Nogle var ikke på markedet, andre var ikke interesserede, nogle begyndte at spille i deres klub.

Ted van Leuween. Foto: Esbjerg fB
Ted van Leuween. Foto: Esbjerg fB
 

Med seks tilgange og lige så mange afgange har det været et aktivt transfervindue for esbjergenserne. Det er et vidnesbyrd om, at tingene ikke har fungeret for holdet i denne Superliga-sæson, erkender Ted van Leeuwen.

- Hvis det går godt, henter man normalt én eller to nye spillere. Men det er et tegn på, at det sportslige ikke har fungeret, når der går seks spillere ind og seks spillere ud. Vi har prøvet at ændre på situationen, siger Van Leeuwen, der samtidig roser den nye cheftræner, Lars Lungi Sørensen.

- Stemningen i truppen er blevet 100 procent bedre. Det er i hvert fald det, spillerne fortæller mig. Jeg tror, det har været en vigtig transfer at få Lungi som træner. Han er klar, afslappet og afklaret.

Så vinterens bedste signing kan vise sig at være træneren?

- Vi har jo ikke spillet nogen kampe endnu, så det er svært at bevise, men det er muligt, ja.

Se også: Medie: Esbjerg arbejder på stort navn

Se også: Esbjerg forstærker offensiven med georgier og ghaneser

Se også: Esbjerg-udrensningen fortsætter: Vil af med stjernen

Se også: Efter nyt spillersalg: Nu saver ekspert Esbjerg midtover

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere