Annonce:
Annonce:

FC Købehavn snupper ung topscorer

Nicklas Røjkjær skifter til FC København til sommer. Noget, der er kommet i stand, fordi han ikke følte, at Silkeborg IF satsede nok på ham

FC København henter U19-ligaens topscorer i Silkeborg (Foto: Tariq Mikkel Khan)
FC København henter U19-ligaens topscorer i Silkeborg (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Med syv scoringer i U19-ligaen deler 17-årige Nicklas Røjkjær netop nu topscorertitlen i ligaen med FC Nordsjællands Emre Mor, men selv om Røjkjær har leveret gode indsatser for Silkeborgs U19-hold, der ligger nummer fem i rækken, er han ikke tæt på spilletid på førsteholdet.

Annonce:

Fodboldspiller afslører: Var beruset i mange kampe på topniveau

Nogenlunde sådan har Røjkjærs egen vurdering af situationen været, og det har gjort, at han ikke har forlænget sin aftale med SIF, der udløber til sommer. I stedet har han skrevet under på en treårig aftale med FC København.

Nicklas Røjkjær er måske SIF's mest talentfulde spiller, hvorfor det ganske givet må gøre ondt på klubben at miste Røjkjær - også for selvforståelsen med tanke på SIF's revidere vision om at bringe egne talenter på førsteholdet. Han er den anden i rækken af store talenter, som SIF ikke for alvor får brugt. I sommer skiftede Kasper Dolberg til Ajax - han nåede under en håndfuld kampe for SIF og er nu tæt på Ajax' førstehold. Røjkjær forklarer FCK-skiftet med, at han ikke følte, der var nok tro på ham i Silkeborg IF.

-Det er klart, at det ville have haft betydning, hvis jeg allerede i efteråret havde kunnet se, at jeg ville komme til at spille meget på førsteholdet i SIF. Og hvis jeg havde kunnet mærke, at klubben virkelig havde satset på mig og også udadtil havde vist, at her havde man et stort talent. Så ville det 100 procent have været med i mine overvejelser i forhold til at blive i SIF, siger Nicklas Røjkjær til Midtjyllands Avis.

Røjkjærs aftale udløber til sommer, hvorfor han frit kan skifte til FCK. Det koster tilmed ikke FCK penge at tilknytte Nicklas Røjkjær.

Superligaen jagter tidligere Barcelona-stjerne

Her er 29 gratis spillere til din klub

Kom helt tæt på den unge Keita, der er det nye stjerneskud i FCK:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: