FC Nordsjælland, Viborg og AaB i målrige testkampe

Tre danske Superliga-klubber deltog lørdag eftermiddag i målrige testkampe mod østeuropæiske klubber

FC Nordsjælland, Viborg og AaB spillede alle målrigt i sidste test (Foto: Casper Dalhoff)
FC Nordsjælland, Viborg og AaB spillede alle målrigt i sidste test (Foto: Casper Dalhoff)

Tre Superliga-klubber var lørdag i spil som forberedelse til den snarlige Superliga-start.

FC Nordsjælland spillede 2-2 over bosniske Sloboda. Længe så det ud til at målene fra Tobias Mikkelsen og Daniel Karlsson ville være nok til at sikre danske sejr, men i anden halvleg kæmpede udeholdet sig tilbage. I kampens 12 sidste minutter scorede Sloboda således to mål til at sørge for et 2-2-resultat ved slutfløjt.

Viborg var ligeledes i kamp lørdag eftermiddag. Her hed modstanderen Rudar og kom fra Montenegro. Osama Akharraz og Mikkel Vestergaard sørgede for sejren efter to mål i første halvleg - et tidligt og et kort før pausen. Rudars reducering tidligt i anden halvleg skræmte ikke viborggenserne, der kørte sejren hjem.

Kom så i gang: Sådan slutter Superligaen

Ydermere var AaB også i spil lørdag eftermiddag. Det slovakkiske storhold Slovan Bratislava var modstanderen, og de gav også danskerne kamp til stregen. Efter 10 minutter kom de nemlig foran, men efter en halv time udlingede Thomas Enevoldsen Bratislavas føring. Noget som Rasmus Würtz gjorde igen efter en time - kun fire minutter efter de ellers var kommer bagud. Men ligesom AaB slog hurtigt tilbage, så gjorde Bratislava det også, og så var AaB igen nødt til at kæmpe sig tilbage. Det hændte ved hjælp af et Bassogog-mål i det 76. minut.

Dermed er lørdagens resultat af danske testkampe endt med to sejre og to uafgjorte, efter at FC Midtjylland tidligere på dagen fik en sejr i optakten til Manchester United-kampen i midtugen.