Annonce:
Annonce:

Ærgrelse i FCK: Kultspiller kan have spillet sidste kamp

Tom Høgli blev skadet i mandagens reserveholdskamp i FC Midtjylland, og manager Ståle Solbakken frygter, at hans landsmand har optrådt for sidste gang i FCK-trøjen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Det er ikke mange minutter, Tom Høgli får i FC København, men ikke desto mindre er han blandt de allermest populære spillere i Parken.

Den sympatiske nordmand har en stor fanklub i nationalarenaen, men desværre for tilhængerne på tribunen - og for Tom Høgli - kan de have set ham i aktion for sidste gang i en FCK-trøje.

33-årige Høgli blev skadet i mandagens reserveholdskamp i FC Midtjylland, og da han efter denne sæson skifter hjem til norske Tromsø, kan han have spillet for sidste gang for FC København.

- Det er noget skidt. Han har ydet en stor indsats for os i alle de år, han har været der. Nu kæmper han hårdt for at komme på banen igen i FCK-trøjne.

- Vi må se, om det lykkes. Jeg håber, at vi får ham at se igen - i hvert fald i den sidste kamp, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Annonce:

Til sommer er Tom Høgli fortid i FCK, da han skifter til norske Tromsø. Foto: Mikkel Tariq
Til sommer er Tom Høgli fortid i FCK, da han skifter til norske Tromsø. Foto: Mikkel Tariq

Tom Høgli har pådraget sig en kraftig forstrækning i højre lår, og den slags tager det normalt adskillige uger at komme over.

Sidste runde i Superligaens mesterskabsspil er 28. maj, så den vellidte nordmand har travlt, hvis han skal nå at blive klar.

Det kan dog ikke udelukkes, at Ståle Solbakken kunne finde på at skifte Tom Høgli ind til allersidst i sidste kamp mod SønderjyskE - selv med en skade. Bare så kultspilleren kan få sin fortjente hyldest.

Tom Høglis skade betyder, at FC København i en af sæsonens sidste kampe risikerer at skulle spille med en højre back, der ikke er vant til at spille pladsen.

Førstevalget Peter Ankersen er kun ét gult kort fra en karantæne, og med Høgli ude står Solbakken uden en højre back.

Unge Mads Roerslev, der efter alt at dømme skal agere backup i næste sæson, er udlånt til svenske Halmstads BK, så Solbakken risikerer at skulle vælge en midterforsvarer, William Kvist eller eventuelt Ján Gregus som højre back.

FC København kan fredag aften sikre sig det danske mesterskab på udebane mod FC Nordsjælland. Det kræver blot uafgjort i Farum Park.

Husker du dem? Her er FCK's største salg

Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: