Afsløring: Angriber på plads i FCK - her er prisen

Indtil nu har det kun været rygter, men i følge Ekstra Bladets oplysninger, har FC København en aftale på plads med en ny angriber

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der har været snakket en del om FCK og Apoel Nicosia angriberen Pieros Sotiriou, der i den grad er blevet rygtet til de danske mestre i den seneste uge. Og nu skulle aftalen i følge Ekstra Bladets kilder være på plads.

Prisen for angriberen, der har scoret 18 mål i 27 ligakampe, lyder ifølge Ekstra Bladets oplysninger på 18,5 mio. kr., mens det tidligere har været nævnt, at han skulle koste tre millioner euro. Lige godt 22 gode, danske millioner kroner.

Der er ikke nyt om, hvor lang en kontrakt Sotiriou får i FC Købenbavn, mens Apoel også har udtrykt et ønske om, at handlen ikke bliver offentliggjort lige foreløbigt.

Ifølge et lokalt medie bliver det dog til en kontrakt på fire eller fem år og en betragtelig lønstigning.

Den cypriotiske angriber er allerede rejst til Danmark, og hans klub bekræfter da også, at han har fået et par fridage.

- Det jeg kan bekræfte for dig er, at spilleren har fået tilladelse til at springe træningen over i dag, og at han har fået fri i morgen (søndag). Aftalen er, at han skal være tilbage igen på mandag, siger pressechef i den cypriotiske klub Nektariios Petevinos til Ekstra Bladet.

Flere klubber har haft kig på Sotiriou, og selvom interessen ikke har været lige så konkret som FCKs, så har klubber som Everton, Olympiakos, Torino og PAOK ifølge Ekstra Bladets oplysninger holdt øje med ham.

Ekstra Bladet talte tidligere på ugen med FC København træner, Ståle Solbakken, men nordmanden havde ikke meget at sige til den handel, der altså nu skulle være på plads.

- Der er rygter næsten hver eneste dag. Forleden var det en belgisk midtbanespiller, og i dag er det en angriber, men vi kan ikke blive ved med at kommentere alle de spillere. Så kan vi ikke lave andet!

FCK tæt på bomber: Klubben har givet ham fri

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind