Agent afviser FCK-rygte - angriber for dyr til Danmark

FC København har angiveligt afgivet et bud på den senegalesiske angriber Moussa Konate, der i den forgangne sæson scorede 14 mål for FC Sion

Moussa Konate havner næppe i FCK, selvom HITC Sport hævder, at de danske mestre har budt på angriberen. (Foto: AP)
Moussa Konate havner næppe i FCK, selvom HITC Sport hævder, at de danske mestre har budt på angriberen. (Foto: AP)

FC København vil gerne have en angriber ind i løbet af sommeren, og de danske mestre har været sat i forbindelse med serbiske Andrija Pavlovic, ligesom FCK ikke slipper for rygter om Nicklas Bendtner, så længe den danske angriber står uden klub.

Nu bringes et nyt navn i spil i forbindelse med FC Københavns angriberjagt.

Nicolai Jørgensen har både vundet pokal og mesterskab med FCK i denne sæson (Foto: Samy Khabthani Gonzales) FC København FCK-profil før sommersalg: Svært farvel

HITC Sport skriver, at FC København lurer på senegaleseren Moussa Konate, der til dagligt tørner ud for FC Sion i Schweiz. Flere Premier League-klubber har angiveligt øje på Konate, men de to største bejlere kommer fra Danmark og Tyskland. Både FC København og Mainz skal således have afgivet et bud på den 23-årige angriber, der også kan bruges på kanten.

Overfor Ekstra Bladet afviser FC København at kommentere historien fra HITC Sport.

- Som altid kommenterer vi ikke den slags rygter, lyder beskeden fra de danske mestres presseafdeling.

Tidligere har FC Sion ladet vide, at spilleren koster op mod 100 mio. kroner, hvilket harmonerer temmelig skidt med prisniveauet i Superligaen.

Overfor bold.dk afviser spillerens agent, Nir Karin, da også, at FCK ligner en seriøs bejler.

- Nej, han koster 60-70 millioner kroner, så FC København har ikke pengene til at købe ham, siger han til fodboldmediet og fortsætter:

- England er mere sandsynligt, eller måske Tyskland. Men jeg tvivler på at FCK kan betale prisen, for Sion vil have store summer, og vi har allerede bud på bordet.

Moussa Konate scorede i den forgangne sæson 14 mål og lavede ni assists for FC Sion i den schweiziske liga. Han står desuden noteret for 16 landskampe og syv mål for Senegal. Konate har tidligere tørnet ud for Maccabi Tel Aviv, FC Krasnodar og Genoa.

Nicolai Jørgensen er brandvarm i Serie A (Foto: Lars Poulsen) FC København FCK-profil er brandvarm i Serie A

26-årige Mathias Zanka vil gerne give udlandet endnu et skud. Foto: Lars Poulsen Superligaen Zanka udfordrer FCK: Jeg vil til udlandet igen

Mathias Zanka Jørgensen havde også selv skrevet historierne om de mange episoder han er rendt ind i. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Zanka efter stormfuld sæson: Folk kan ikke opføre sig ordentligt

Her løfter Delaney pokalen:

12 kommentarer
Vis kommentarer