Agenten bekræfter: FCK-stjerne er på blokken i storklub

Michael Lüftner tiltrækker sig angiveligt interesse fra Ukraine, hvor Dynamo Kiev har set sig varm på forsvarsspilleren

Michael Lüftner kan blive den næste FCK-spiller, der tager turen til Dynamo Kiev. Agenten bekræfter interesse far ukrainerne, der tidligere har hentet Benjamin Verbic i København. Foto: Jan Sommer
Michael Lüftner kan blive den næste FCK-spiller, der tager turen til Dynamo Kiev. Agenten bekræfter interesse far ukrainerne, der tidligere har hentet Benjamin Verbic i København. Foto: Jan Sommer

Det blev for nylig rapporteret, at FC København var interesseret i at afskibe forsvarsspiller Michael Lüftner efter blot én sæson i det københavnske.

Og det bliver måske ikke en synderligt svær opgave.

Ifølge Lüftners agent, Martin Hrdlička, er der flere interesserede klubber, og en af dem er den ukrainske storklub Dynamo Kiev. Det fortæller han til det tjekkiske medie iSport.cz.

- Vi tager os i øjeblikket af Michaels situation. Der er flere muligheder, og en af dem er Dynamo Kiev. Men vi har ikke travlt. Vi ser, hvordan det udvikler sig, lyder det fra agenten.

Dynamo Kiev vil imidlertid først have styr på forsvarsspilleren Tamas Kádárs situation, og Lüftner er ifølge mediet kun et emne, hvis han forlader ukrainerne.

Mediet erfarer imidlertid også, at engelske West Bromwich Albion og belgiske K.A.A. Gent er interesserede i 24-årige Lüftner.

Den tjekkiske stopper kom til FC København i sommeren 2018 og har spillet 51 kampe for klubben. Han har imidlertid ikke været i aktion i denne sæson, hvor Sotirios Papagiannopoulos og Denis Vavro har været foretrukket i det centrale forsvar.

Indskifterne gjorde forskellen for FC København, der satte tingene på plads i anden halvleg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix FC København Ståle raslede med sablen og fik gevinst

Italiensk fodbold FCK tjener 89 millioner - men han kunne koste det dobbelte!

Michael Valgren i aktion i dette års Tour de France. Foto: AP. Sport og Spil Gulddrengen Valgren scorer kassen: Så meget tjener de danske stjerner

95 kommentarer
Vis kommentarer