Agenten bekræfter: Liverpool er interesserede i FCK'er

FCK-backen kan efter bare et halvt år i Superligaen være på vej væk, og det kan blive til en af verdens bedste ligaer.

Liverpool er interesserede i den dygtige svenske venstre back. (Foto: Lars Poulsen)
Liverpool er interesserede i den dygtige svenske venstre back. (Foto: Lars Poulsen)

Der er ingen tvivl om, at svenske Ludwig Augustinsson fra FC København tilhører gruppen af de bedste venstrebacks i hele Superligaen. Samtidig har han gjort det så godt ved U/21-EM for Sverige, at det har fået talentspejderne til at spærre øjnene op.

En af de klubber, som har meldt sig på banen er Liverpool. Det bekræfter Ludwig Augustinssons agent Per Jonsson søndag over for svenske Expressen.

- Liverpool har holdt øje med ham, og de kan lide, hvad de ser. Jeg kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt, der vil blive indledt forhandlinger, men jeg kan dog sige, at Liverpool ikke er afvisende overfor det. De kan lide ham, siger agent Per Jonsson.

Agenten fortæller desuden også, at der er interesse fra andre klubber i England og Tyskland.

- Der er flere klubber, der har udtrykt interesse både inden og under EM. Der er mange, der følger ham og har været forbi København og set ham spille. Der er mange, der har givet det indtryk, at de er meget interesserede, siger Jonsson,

Augustinsson og Sverige har opnået stor succes ved U/21-EM, hvor de lørdag spillede sig i finalen efter en sejr i semifinalen mod Danmark med resultatet 4-1. Nu venter Portugal i finalen.

7 kommentarer
Vis kommentarer