AGF-træner: FCK optræder toparrogant før pokalfinale

Glen Riddersholm langer hårdt ud efter FC København inden torsdagens pokalfinale. AGF skal træne i Helsingør

FCK optræder arrogant forud for pokalbraget torsdag, mener Glen Riddersholm.
FCK optræder arrogant forud for pokalbraget torsdag, mener Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm er sur på FC København inden torsdagens pokalfinale.

AGF-træneren mener, at københavnerne er arrogante og tvinger klubben til at træne i Helsingør dagen før kampen.

Desuden er Riddersholm skuffet over, at klubberne ikke traditionen tro kan afholde et fælles pressemøde onsdag eftermiddag som oprindeligt planlagt på grund af koks i kommunikationen og træningstiderne.

- På dansk fodbolds vegne ærgrer jeg mig over, at FC København tilsyneladende ikke kan overholde en simpel aftale.

- Vi sagde begge ja til pressemøde klokken 15, og så er det da træls, at Ståle Solbakken pludselig ændrer vores aftale, siger Riddersholm til Aarhus Stiftstidende.

- FCK optræder toparrogant. Klubben burde holde sig for god til at gøre den slags. Den burde være så meget ovenpå og for fin til den slags. Ikke mindst når man ser på styrkeforholdet mellem de to klubber.

- Men vi vil ikke lade os provokere. Den her optræden vil kun øge vores motivation. Men det er da træls, også for tv, som var klar til at transmittere fra pressemødet, siger Riddersholm.

Thomas Delaney knalder kuglen i kassen. Foto: Jens Dresling Allan Olsen Efter skydetelt: Den her FCK'er er AGF's værste mareridt!

Hos FCK afviser pressechef Jes Mortensen beskyldningerne og understreger, at det "absolut ikke er ment som en provokation".

- Når AGF ikke kan få lov til at træne i Parken, så er forklaringen både enkel og kedelig. Det handler alene om, at vi vil sikre, at banen er i optimal stand til finalen, fastslår Jes Mortensen.

I stedet for et fælles pressemøde, afholder AGF pressemøde onsdag klokken 14 i Parken og træner i Helsingør klokken 17.

FCK ankommer dernæst til et nyt pressemøde i samme lokale klokken 17.30 efter en træning klokken 15 på Frederiksberg.

TV: - Ståle er bange for at møde mig, sagde Glen. Og FCK-træneren gav ham ret med et kækt modsvar. Se drillerierne herunder.

Torsdag skal de to træner-egoer igen dele sidelinje. Forinden når de ikke at møde hinanden. Det fælles pressemøde bliver ikke til noget. (Foto: Tariq Mikkel Khan) DBU Pokalen Koks før pokalfinale: Derfor mødes Ståle og Glen ikke

Ståle Solbakken erkender, at han er bange for Glen Riddersholm uden for banen...(Foto: Lars Poulsen) FC København Munter Ståle: Ja, jeg er bange for Riddersholm

29 kommentarer
Vis kommentarer