Alvorligt nyt: FCK-profil misser hele efteråret

Nicolai Boilesen er ude de næste seks til ni måneder

Der kommer til at gå lang tid, før Boilesen er tilbage på grønsværen. Her træner han med Viktor Fischer under sidste års landsholdskonflikt. Video: Jan Sommer landsholdskonflikt.

Se også: Dårligt nyt i FCK - profiler i stykker

Nicolai Boilesen har karrieren igennem slidt med mange alvorlige skader. I FC København var han så småt ved at have gang i et længere stabilt forløb uden store skader, men nu er den gal igen.

Boilesen blev skadet i tirsdagens testkamp mod FC Orenburg, og nu har en scanning vist, at der er tale om en alvorlig knæskade, der holder ham ude i seks til ni måneder.

- Jeg kunne mærke med samme at den var gal, og det blev desværre bekræftet i dag, siger Boilesen til klubbens hjemmeside.

- Det er en alvorlig skade for en fodboldspiller, men andre har haft lignende skader og er kommet stærkt igen, så jeg må bare indstille mig på operation og lang genoptræning og arbejde hen mod at komme stærkt tilbage til næste år, siger Boilesen.

Nicolai Boilesen er undersøgt for sin knæskade, og der er dårligt nyt. Foto: Jens Dresling
Nicolai Boilesen er undersøgt for sin knæskade, og der er dårligt nyt. Foto: Jens Dresling
 

Boilesen er selvfølgelig knust over ikke at kunne hjælpe sine holdkammerater, men vil være en støtte uden for banen.

Skaden opstod kort før slutfløjt i 0-2-nederlaget mod den russiske klub, hvor Boilesen var impliceret i et solouheld og måtte bæres fra banen med smerter i det ene knæ. Tirsdag er det så bekræftet, hvor alvorlig skaden var.

27-årige Boilesen spillede ungdomsfodbold i Brøndby og fik sit gennembrud i Ajax, hvor skader dog satte en stopper for den videre udvikling.

I 2016 kom han hjem til FC København, hvor han længe har været klubbens førstevalg. Nu har klubben kun Pierre Bengtsson til den plads og må formodes at skulle hente en ny spiller ind.

Tidligere på dagen lød det også, at FCK må vinke farvel til en anden profil fra forsvaret, der nærmer sig et salg på næsten 100 millioner kroner, som du kan læse her.

Robert Skov har været den helt store profil i FC København de seneste uger og henrykket tilhængerne i Parken med masser af mål. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Kom tæt på kanon-kongen Skov: Her er FCK-profilens hemmeligheder

Se også: FCK var i hård konkurrence: Afviste stort græsk tilbud

Ståle Solbakken har været på rov i Superligaen. Tre spillere har han hentet hos konkurrenter - senest Jens Stage i AGF. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Derfor går Ståle på rov hos konkurrenterne

43 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere