Andreas Cornelius tvivlede på mål-comeback

Andreas Cornelius har aldrig tvivlet på, at han kunne genfinde målformen fra sit komet-indtog i Superligaen for fire år siden, men han var ikke helt sikker på, om det kunne blive i FCK, at han fik en god stime igen

Med ni mål i sæsonens første 14 kampe har Andreas Cornelius gjort det bedre end for fire år siden, da han buldrede ind på Superliga-scenen som den store angrebsåbenbaring.

Det har han gjort efter et vanskeligt forløb med et kikset skifte til Premier League, manglende mål tilbage i FC København, en alvorlig skade og en rolle som reserve, men selv om det i perioder er gået mere ned end op, har den nu 23-årige angriber aldrig tvivlet på, at de mange mål ville komme igen.

- Det har jeg helt ærligt aldrig tvivlet på, siger Cornelius og holder en lille tænkepause.

- Lige i den periode, hvor jeg ikke spillede så meget, har jeg måske tvivlet på, om det lige skulle være her, at jeg fik en god stime igen, men jeg har aldrig tvivlet på mig selv.

- Jeg har aldrig tvivlet på, at jeg nok skulle få en masse succes igen. Jeg har egentlig bare taget hver dag for sig, prøvet at træne godt hver dag og så tænkt, at det nok skulle komme. For jeg tror ikke på, at det var tilfældigt første gang, siger FCK-angriberen til Tipsbladet.

Svært at gøre igen
- Men det, der skete dengang, var, at alle blev helt vildt overraskede, og jeg imponerede alle. Det er jo svært at gøre igen. Så jeg har været klar over, at det aldrig ville blive det samme, for nu er jeg jo en etableret spiller.

- Alle ved, hvem jeg er, og hvad jeg kan, så jeg kan jo ikke imponere og overraske alle folk på samme måde igen, siger Cornelius om det umulige i igen at kunne være en teenage-sensation.

Han og FCK møder AGF i Parken lørdag.

Tre vanvittige mål mellem AGF og FCK

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?