Delaney: FCM vil komme bragende

Thomas Delaney er ved at være klar igen, efter ahn har været plaget af et par trykkede ribben. Han drømmer om spilletid mod FC Midtjylland fredag.

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Thomas Delaney er én af de FCK'ere, der ikke har fået så meget spilletid i foråret. Det er indtil videre kun blevet til 20 minutter i 3-2 sejren over OB. Et par trykkede ribben har plaget den 21-årige midtbanespiller, men nu er han ved at være klar igen.

Han håber, at det kan blive til spilletid mod FC Midtjylland fredag aften, men konkurrencen med Claudemir, Daniel Jensen og Thomas Kristensen er hård.

- Jeg har døjet med et par trykkede ribben, så jeg er jo fjerdevalg lige nu. Og jeg bliver jo ikke lige førstevalg over en weekend. Jeg håber på spilletid mod FC Midtjylland, for jeg er ved at være i fulde omdrejninger igen. Jeg kan sagtens spille, selv om det godt kan genere mig lidt i nogle situationer. Vi der ikke har været med landshold har trænet godt i den her uge, hvor det har været lidt hårdere fysisk og lidt mere individuel træning, og det har hjulpet mig meget, siger Thomas Delaney til tipsbladet.dk.

Spilletid eller ej forventer han, at FC Midtjylland vil gå hårdt til Superliga-duksene fra start. Det skal FCK'erne være parate til, men de ændrer konceptet ikke af den grund.

- FC Midtjylland vil nok komme bragende fra start. Det havde de held til mod FC Nordsjælland, hvor de spillede meget fysisk og forsøgte at ødelægge spillet. Det skal vi kunne matche for at have en chance for at vinde, men vi har store kapaciteter på holdet, og de skal nok være der på fredag. Vi skal dog sørge for ikke selv at begynde at spille fysisk. Det er FC Midtjyllands måde at spille på, og det skal vi have tjek på. Men vi ændrer ikke vores koncept, og det er ligegyldigt, hvem vi møder, siger FCK'eren.

Thomas Delaney og FC København løber ind på MCH Arena på fredag kort før kickoff klokken 19.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere