FCK-træner: Føringen er ikke vigtig

Ariël Jacobs holder sine spillere motiverede ved ikke at snakke om føringen i Superligaen

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

FC København stod med otte sejre på stribe før fredagens kamp mod AC Horsens. Østjyderne havde yderligere tabt de seneste otte opgør i Parken, og begge statistikker holdt stand i fredagens 90 minutter.

Der skulle godt nok et sent mål til af Claudemir, men 2-1-sejren kom i hus for hjemmeholdet. Dermed er løverne nu 17 point foran nummer to, FC Nordsjælland, men det er ikke noget, FCK-træner Ariël Jacobs fokuserer på.

- Jeg holder spillerne motiverede ved ikke at snakke om, hvor langt vi er foran. Det er ikke vigtigt. Det vigtige er, hvor vi er, når alle 33 spillerunder er afviklet, siger Jacobs.

Læs også:

Se også: FCK slår sin egen rekord

Løverne havde en hård dag på kontoret, og det er ikke mindst Horsens' fortjeneste.

- Horsens gjorde det meget svært for os. De var meget kompakte, især midt på banen. Det er ikke nemt altid at finde åbninger, når man skal bygge op fra forsvaret, siger Ariël Jacobs.

- Man skal enten have masser af inspiration eller være heldig med at score det første mål. Det gjorde de i stedet, men stadig, i en svær første halvleg, synes jeg at spillerne reagerede godt ved at arbejde hårdt.

Læs også:

Se også: Stillestående FCK-hold slog til i overtiden

Den belgiske træner erkender, at FC København også vil have mindre gode kampe.

- Hver gang vi kommer på banen, snakker folk om, hvor mange mål vi vinder med. Der kommer svære kampe, det er ganske normalt, siger Jacobs.

FC Nordsjælland kan lørdag eftermiddag decimere afstanden til 14 point, når de forsvarende mestre gæster AaB.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere