Mos: Kommer stærkere tilbage til FCK

Mustafa Abdellaoue er lejet ud til Vålerenga, men har kontrakt med FCK til sommeren 2016, og han regner med at vende stærkere tilbage

Mustafa Abdellaoue har endnu ikke slået igennem i FCK. (Foto: Thomas Sjørup)
Mustafa Abdellaoue har endnu ikke slået igennem i FCK. (Foto: Thomas Sjørup)

I slutningen af sidste uge sendte FC København reserven Mustafa "Mos" Abdellaoue til Vålerenga på en lejeaftale gældende frem til sommer. Til den tid har han stadig tre år tilbage af sin kontrakt med FCK, og den har han tænkt sig at ære. Han har i hvert fald ikke fokus på andet end at præstere for Vålerenga og vende tilbage til FC København til sommer.

- Som det ser ud nu, har jeg tre måneder i Vålerenga, hvor jeg kan komme i form og få rigtig meget spilletid. Det er det vigtigste. Jeg forholder mig til, at jeg har kontrakt med FC København i tre år mere, når jeg er færdig her i Vålerenga.

Læs også:

Se også: Topboss: Skal jeg være kandidat i Brøndby, må de ringe

- Jeg føler, jeg gjorde det godt, når jeg kom ind for FCK. Jeg fik også scoret mine mål, men konkurrencen var bare rigtig hård. Cornelius har udviklet sig helt utroligt meget det sidste halve år, og så har Santin og Vetokele også været der. Jeg føler, at jeg nåede at vænne mig til spillestilen i FCK, men jeg skal jo spille for at blive helt fortrolig med det. Derfor ser jeg det udelukkende som positivt, at jeg kan komme på ret køl igen og få chancen i tre måneder, så jeg kan komme i bedre kampform og komme stærkere tilbage til FCK, siger Abdellaoue til tipsbladet.dk.

Mos har ikke nået at træne særlig meget med Vålerenga endnu, og han ved derfor ikke, om træner Kjetil Rekdal allerede bringer ham i spil fra start, når Tippeligaen starter op i weekenden, hvor Vålerenga møder Brann.

Læs også:

Se også: Bech: Dårlig bane kan ændre vores spil

- Jeg bliver glad, hvis jeg skal spille, og jeg er helt fit til at starte, men det bliver op til træneren at afgøre. Jeg skal vænne mig til et nyt system igen, men jeg kender klubben og kender mange af de spillere, der er her, så jeg tror ikke, det bliver et problem. Jeg er sikker på, at det her bliver rigtig godt for mig, og jeg ved, at Rekdal har store ambitioner. Det passer mig godt, og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig rigtig meget i det her miljø, siger Mos.

Mustafa Abdellaoue var ejet af Vålerenga fra 2009 til starten af 2012, hvor han skiftede til FCK. Han var lejet ud til Tromsø i 2011-sæsonen, hvor han blev topscorer i Tippeligaen. I Vålerenga er han blevet genforenet med Christian Grindheim, der ligeledes er udlejet fra FCK.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere