Ariël om FCK-rekord: Som et miniskirt

Superligaens førerhold kan tage niende sejr på stribe mod Horsens – træneren vidste slet ikke, han nærmer sig en klubrekord

FCK og Andreas Cornelius kan fredag aften sætte rekord, hvis de besejrer AC Horsens. (Foto: Lars Poulsen)
FCK og Andreas Cornelius kan fredag aften sætte rekord, hvis de besejrer AC Horsens. (Foto: Lars Poulsen)

Det ligner en af nyere danske fodboldhistories mest suveræne marchture mod DM-guldet, som FC København har gang i for tiden. To tredjedele inde i sæsonen har københavnerne et forspring på 14 point ned til de regerende mestre, FCN, på ligaens andenplads.

Det store forspring er ikke mindst kommet i hus på baggrund af den imponerende sejrsrække, FCK aktuelt er i gang med. Holdet har vundet otte ligakampe på stribe, hvilket er tangering af klubbens hidtidige rekord. Bliver det til den niende sejr på stribe fredag aften i Parken, når Horsens kommer på besøg, sidder Ariël Jacobs nuværende mandskab egenhændigt på klubrekorden.

Otte sejre i træk er tangering af FCK’s klubrekord - tænker du over, at …

Se også:

Se også: Stor analyse: Sådan scorer VM-håbet Cornelius

- Har vi vundet otte i træk? Er det en tangering af klubrekorden? Det var jeg ikke klar over, siger den belgiske træner, der afslører, at han ikke går alverden op i rekorder.

- Der er kun en rekord, der virkelig tæller, og det er slutstillingen. Sådan er det for alle hold.

- At tage en rekord med eksempelvis flest sejre på stribe er måske meget godt for statistikkens skyld, men ved du, hvad der er med statistikker? De er ligeså pæne at kigge på som miniskirts, hvis de er positive.

- Hvis miniskirtet sidder godt, bliver vi ved med at kigge, men alligevel kan vi ikke rigtigt bruge det til noget, smiler Ariël Jacobs.

FCK’s otte på stribe:
FCK – Silkeborg 3-1
OB – FCK 2-3
FCK – FC Nordsjælland 4-1
FCK – Randers 2-0
SønderjyskE – FCK 1-2
FCK – FCM 2-1
FCK – AaB 4-0
AGF – FCK 0-2

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere