FCK slog Molde – igen

Brandvarm islænding og tilbagevendt megaflop scorede for københavnerne

Ragnar Sigurdsson i midten har scoret til 1-0 for FCK. (Foto: Lars Poulsen)
Ragnar Sigurdsson i midten har scoret til 1-0 for FCK. (Foto: Lars Poulsen)

485 tilskuere havde trodset kulden, da de kommende danske mestre fra FC København spillede den næstsidste træningskamp i opstartsfasen til den kommende forårssæson, som københavnerne sparker i gang på næste søndag i Odense.

De få tilskuere, der af indlysende årsager ikke fyldte alverden i Parken, fik allerede efter 12 minutters spil noget at varme sig på, da Ragnar Sigurdsson, den brandvarme islænding, der så sent som i søndags blev matchvinder med sit 1-0-mål mod Rosenborg, bugserede et Pierre Bengtsson-hjørnespark over Moldes målstreg.

Se også: Jacobs: Diouf får en fair chance

I efteråret mødtes FCK og Molde to gange i Europa League-gruppespillet, og danskerne vandt 2-1 både i Parken og i Norge, og det resultat gentog sig i fredagens træningskamp. Kort før slutfløjtet var det Pape Pate Diouf – FCK-floppet, der netop er vendt tilbage efter et lejeophold hos netop Molde – der fra kanten af feltet gjorde det til 2-0, inden Chim Chikwu reducerede til slutresultatet i kampens døende sekunder.

- Det er svært at bedømme, om vi er ligeså stærke lige nu, som vi var, da vi afsluttede efterårssæsonen, men jeg synes bestemt, der er lovende takter, lød det fra FCK-målmand Johan Wiland, der vogtede buret i samtlige 90 minutter.

Lørdag tager han sig til gengæld en fridag, når Helsingborg gæster Parken til FCK’s sidste træningskamp i opstarten. Her bebuder Ariël Jacobs ikke overraskende flere udskiftninger i forhold til startopstillingen mod Molde:

1 af 2 Spilletidspunktet i Parken var ikke just tilskuervenligt. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Ragnar Sigurdsson i midten har scoret til 1-0 for FCK. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere