FCK: Vi blev snydt for straffespark

FCK-spillerne mente, at Thomas Delaney burde have haft straffespark

Delaney kom til skade i duel med Makienok (Foto: Lars Poulsen)
Delaney kom til skade i duel med Makienok (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): FCK’erne var ikke helt tilfredse med dommer Kenn Hansen efter pokalnederlaget til Brøndby.

Særligt en situation i det 95. minut påkaldte sig FCK’ernes vrede. Mike Jensen havde lige bragt de blågule på sejrskurs, da Martin Albrechtsen gik i ryggen på Thomas Delaney i feltet.

Det lignede et klart straffespark - bare ikke i Kenn Hansens optik. Han vinkede afværgene, og det fik Lars Jacobsen til at brokke sig til et gult kort.

Se mere:

Se også: Drømmefarvel: Mike Jensen sparker FCK ud af pokalen

- Som jeg ser det, er der klart straffespark, og det tror jeg også, at de fleste andre har set. Jeg er selvfølgelig ærgerlig og frustreret over, at vi ikke fik det.

- Og så var vi jo lige kommet bagud på lidt tvivlsom vis. Så jeg tager et gult kort, sagde landsholdsbacken, der dog ikke ville give dommeren skylden for nederlaget:

- Nej. Vi har fem store chancer, som vi skal score på. De har vel halvanden. Så vi skal aldrig nogensinde tabe den her kamp. Det er brandærgerligt.

Pissesur følelse
Thomas Delaney havde en af de store chancer, men den unge midtbanespiller havde ingen heldig dag på Brøndby Stadion.

Han forlod Vestegnen uden mål og uden at have fået straffespark, men med fire sting ved det ene øje efter et møde med Simon Makienok.

- Det er en pissesur følelse, og vi har vores chancer, så vi skal også kigge indad, sagde Delaney, der ikke er i tvivl om, at han blev snydt for et straffespark i den forlængede spilletid:

Se også:

(Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen - 28. nov. 2012 - kl. 23:24 Kæmpe ballade på Brøndby Stadion

- Den er klokkeklar. Jeg tager bolden ned og bliver ramt bagfra. Den er ikke til diskussion, men det er selvfølgelig ærgerligt, at manden, der bestemmer, ikke mener det, sagde midtbanespilleren, der også godt kunne have fået et straffespark kort forinden i forbindelse med et hjørnespark:

- Jeg bliver kørt lidt over. Det er ikke sådan, at jeg vil sige, at der skal dømmes straffespark, men den kan godt dømmes.

- De her kampe bliver ofte afgjort på detaljerne, og man kan måske også diskutere deres mål, sagde Delaney med henvisning til, at Mike Jensen så ud til at være i en offsideposition, da han blev matchvinder.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen