FCK-træner: Burde have vundet over Brøndby

Et hav af brændte chancer var skyld i, at Brøndby slog FC København ud af pokalturneringen, mener FCK-træner.

FCK ude af pokalen (Foto: Lars Poulsen)
FCK ude af pokalen (Foto: Lars Poulsen)

FC Københavns træner Ariël Jacobs ville ikke snakke om de uroligheder, der opstod efter pokalkampen mod Brøndby onsdag aften. Men selve 0-1-nederlaget havde belgieren en klar holdning til.

Ifølge FCK-træneren burde københavnerne have vundet kvartfinalen i DBU Pokalen allerede i ordinær spilletid

- Vi kunne jo godt have afgjort den her kamp i regulær spilletid, men hverken vi eller Brøndby fik vist den fornødne kvalitet i de første 90 minutter, siger Jacobs til klubbens hjemmeside.

Se også:

Se også: FCK: Vi blev snydt for straffespark

- Vi gav ikke specielt mange chancer væk, men vi scorede jo heller ikke på vores chancer - blandt andet ramte vi overliggeren to gange, forklarer han.

I den ordinære spilletid, som endte 0-0 ramte både Andreas Cornelius og Rurik Gislason overliggeren i den samme sekvens.

Og også FCK-angriberen Cesar Santin og Kris Stadsgaard havde chancer tæt foran mål, hvor begge sparkede helt forbi bolden foran et åbent mål.

- I den afgørende fase fik vi flere gange chancen inden for de sidste fem meter foran mål, og de chancer vi fik, dem skal vi altså score på, fastslår FCK-træneren.

Læs også:

Se også: Drømmefarvel: Mike Jensen sparker FCK ud af pokalen

FCK's centrale midtbanespiller Thomas Kristensen mener også, at Thomas Delaney blev snydt for et straffespark i en situation, hvor Brøndbys Martin Albrechtsen gik hårdt i ryggen på FCK'eren.

- Vi kom jo frem til flere kæmpe store chancer, snydes nok også for et straffe, men når man kommer frem til så mange store chancer, som vi gjorde, og så ikke scorer, så er det ikke godt nok.

- Vi søgte målene helt frem til sidste fløjt, og vi virkede også mere friske end dem, men den ville ikke ind i dag, forklarer Thomas Kristensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen