Andreas Cornelius: Måltørke gik mig ikke på

Med to scoringer sikrede Andreas Cornelius søndag en 2-1-sejr til FC København over Sønderjyske i Superligaen.

(Polfoto)
(Polfoto)

Efter nogle kampe uden mål i Superligaen fik FC Københavns angrebskomet Andreas Cornelius gang i scoringen igen, da han søndag scorede begge mål i FCK's 2-1-sejr over Sønderjyske.

Men den 19-årige landsholdsspiller har trods de manglende scoringer aldrig tvivlet på, at han nok skulle få føjet flere mål til cv'et.

- Jeg har selvfølgelig tænkt over det, men det er ikke noget, der har gået mig på.

- Det er dejligt at komme i gang med at score mål igen. Jeg bliver sindssygt glad, når jeg scorer, for det er en del af det at være angriber, siger Cornelius.

Mod Sønderjyske fik Cornelius først foden på et indlæg, hvor han udlignede til 1-1. Senere satte han på fin vis bolden ind til slutstillingen 2-1 på et frispark lige uden for feltet.

Læs også:

Se også: Jacobs er ligeglad med stort FCK-forspring

FCK-træner Ariël Jacobs er - ikke overraskende - stærkt tilfreds med sin topscorer.

- Han har aldrig mistet selvtilliden på trods af, at han er blevet kritiseret, og det er meget positivt. Som ung spiller er der op- og nedture. Han var heller ikke skarp i alle sine aktioner i dag, men det er helt normalt, lyder det fra træneren.

FCK-angriberen er nu oppe på 12 scoringer i denne sæson i Superligaen og deler dermed førstepladsen på topscorerlisten med AGF's Aron Johansson.

Cornelius selv fokuserer dog ikke meget på topscorertitlen.

- Man kan ikke kun måle sine præstationer på antallet af mål, så det vigtigste for mig er at spille godt og have et højt bundniveau, og så skal målene nok komme.

- Men det er ikke noget med, at jeg sætter mig et mål for, hvor mange gange jeg skal score. Det vil bare være et ekstra pres at lægge på sig selv, og det har jeg ikke brug for, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen