Frustreret Vingaard: Jeg er jo tredjevalg

Martin Vingaard er utilfreds med at være henvist til en bænkerolle i FCK, og han håber på spilletid mod Molde

Martin Vingaard er røget et hak ned i FCK-hierarkiet. (Foto: Lars Poulsen)
Martin Vingaard er røget et hak ned i FCK-hierarkiet. (Foto: Lars Poulsen)

Martin Vingaard begyndte sæsonen med at bære anførerbindet og starte inde for FC København, da holdet i superligapremieren vandt 4-2 over FC Midtjylland. Siden har han oftere og oftere siddet på bænken.

I søndags kom Vingaard slet ikke på banen, da FCK vandt 2-1 over FCM. I stedet spillede Nicolai Jørgensen fra start, og da han blev skadet, var det Thomas Delaney, som kom på banen.

- Jeg er jo tredjevalg, som det ser ud i øjeblikket. Nicolai gør det fantastisk og er rigtig stærk.

- Og Delaney spiller åbenbart både central midt og venstre midt. Resten må du spørge Ariël om, siger Vingaard.

Se også: Intet FCK-guld uden Nicolai

I de seneste to Europa League-kampe mod Stuttgart fik Vingaard heller ikke et eneste spilleminut, men han håber på at få chancen, når FCK på torsdag møder norske Molde på udebane.

- Jeg håber altid på at spille, men situationen ser ikke super god ud, også i kraft af at Delaney kom ind før mig i søndagens kamp.

- Jeg arbejder benhårdt på træningsbanen for at overbevise Ariël om, at jeg skal spille. Men udsigterne er ikke gode, erkender Vingaard.

I denne sæson er det dog blevet til 21 kampe for Vingaard i FCK-trøjen i alle turneringer, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til en enkelt indskiftning.

- Det er klart, at jeg er frustreret, for alle vil gerne spille. Det vil jeg selvfølgelig også. Det er frustrerende, når man ikke er på holdkortet.

- Der er ikke så meget, jeg kan gøre - andet end at træne hårdt. Og når jeg så får nogle minutter, så må jeg se, om jeg kan bevise noget. Det er den eneste vej frem, mener kantspilleren.

Se også: FCK-træner tager ingen risiko med stjerne

Vingaard overvejer ikke mere drastiske skridt såsom at søge nye græsgange. Det vil han først evaluere på, når efterårssæsonen er helt overstået.

- Nej, ikke nu og her. Vi er midt i sæsonen, og vi har rigeligt at se til. Så det er ikke noget, jeg spekulerer i lige nu og her, og så er det en anden situation til jul, påpeger Vingaard.

Siden skiftet fra Esbjerg i januar 2009 har Vingaard spillet 135 kampe og scoret 23 mål for FCK.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen