Daniel Jensen er åben for et skifte til FCK

Den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen er klubløs, men han træner i øjeblikket med hos FC København

(Arkivfoto: Lars Poulsen)
(Arkivfoto: Lars Poulsen)

Midtbanespilleren Daniel Jensen scorede mandag to mål for FC Københavns reservehold, som slog Brøndbys reserver med 4-2.

Den tidligere landsholdsspiller er for tiden klubløs, efter at han stoppede sit engagement i den italienske klub Novara. Han har fået lov til at holde formen ved lige i FCK.

På spørgsmålet om, hvorvidt Daniel Jensen er på vej til at skifte til FCK, er han ikke afvisende, selv om det ikke ligger i kortene lige nu.

Læs mere:

Se også: Daniel Jensen dobbelt målscorer

- Ikke umiddelbart. Men man ved selvfølgelig aldrig. Jeg koncentrerer mig hver dag om at gøre det, jeg nu en gang kan lide. Man kan ikke kalde det arbejde i og med, at jeg ikke har et arbejde.

- Der vil altid være spekulationer, når sådan noget sker. Jeg er sådan set åben for alt. Men lige nu drejer det sig bare om at holde mig i gang, siger Daniel Jensen til FCK's hjemmeside.

Se mere:

Se også: FCK-helten: Bad om udskiftning

Daniel Jensen fik for nylig revet sin kontrakt over i Serie B-klubben Novara, hvor fremtidsudsigterne ikke så gode ud.

- Det var en gensidig aftale. Jeg havde muligheden for at blive dernede, men så øjnede jeg chancen for at komme hjem og træne. Og så valgte vi det i stedet for. Det synes jeg også er en bedre løsning, siger han.

Daniel Jensen scorede et af sine to mål på et nydeligt langskud, og han lagde også fornemt op til et tredje af FCK's mål i kampen mod Brøndby.

- Det var dejligt at komme ud at røre sig igen. Og målene har selvfølgelig en betydning et eller andet sted. For mig gælder det bare om at holde mig i gang, fortæller Daniel Jensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen