FCK holder på Cesar Santin

Cesar Santin har valgt at forlænge kontrakten med FC København

Cesar Santin fortsætter i FCK frem til 2014. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Cesar Santin fortsætter i FCK frem til 2014. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Så sent som søndag aften måtte han se unge Andreas Cornelius og Igor Vetokele skubbe ham på bænken mod Silkeborg i Superligaen.

Onsdag forlænger brasilianske César Santin sin kontrakt med FC København.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

De to parter er blevet enige om en forlængelse af den nuværende aftale, så de har papir på hinanden frem til 2014.

- Cesar Santin har været en væsentlig del af fremgangen i FC København de seneste år, og han har i denne sæson endnu engang vist sig som en stabil målscorer for klubben. Vi har en række unge angribere med stor fremgang i truppen, men det er samtidigt vigtigt at bibeholde noget erfaring i holdet, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at forsætte samarbejdet med ”Ces” frem til 2014, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Tæt på klubrekorden
Santin kom til FCK fra svenske Kalmarr i sommeren 2008.

Han har siden scoret 71 mål. Han er bare ét mål i Parken fra at blive den mest scorende FCK'er på hjemmebane nogensinde.

- Jeg er lykkelig for min nye kontrakt, for jeg har været her i over 4 år, og i den periode har jeg været med til at vinde mange titler. Jeg er stadig sulten efter at nå endnu mere med FCK, og vil vinde alt vi kan, så længe jeg er i klubben.

- Personligt har jeg det godt i byen og klubben, og jeg har svært ved at se nogle bedre muligheder for mig end at være i København og FCK, og derfor er det en naturlig let beslutning at blive. Min ambition med min fremtid her er, at blive den meste scorende spiller for F.C. København nogensinde, for det vil være en meget speciel bedrift, som jeg vil kæmpe benhårdt for at nå, siger han.

Forlænger med talenter
FCK har i dag også forlænget kontrakten med den 19-årige reservekeeper Jakob Busk, så den løber frem til 2015.

- Jakob har allerede nu overbevist os så meget om sine kvaliteter, at vi ønsker at forlænge aftalen med ham foreløbig frem til 2015. Heldigvis er interessen for et forlænget samarbejde gensidig, og det glæder os at se, at Busk allerede nu udfordrer vores etablerede keepere Kim Christensen og Johan Wiland i dagligdagen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse fra klubben.

Klubben har i dag også meddelt, at den har forlænget kontrakten den 19-årige forsvarsspiller Christoffer Remmer, så den løber frem til 2015.

Læs også: FCK tabte med ære

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen